2777
2789
عنوان

عکس هاپویی که قراره بیارم 🫠✨ بشتابید

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 41 پست
ای قربونش برم🥲🤍اسم شیرینی و گل هم میشه گذاشت هاپیکسی هم قشنگه

باستر مامانشهههه 

فداش بشمه منههه 🥹🤣

ومپایر سابق🩸 - من عسلم،مربا نیستم! -  miel به فرانسوی یعنی عسل :)

از ۳۰۰هزارتون شروع میشه که ارزونترینشونه تا گرونترینش که ۳ تا ۴ میلیونه

غذای سگ ارزون‌تره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باستر مامانشهههه فداش بشمه منههه 🥹🤣

باستر ننه شه😂❤

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

غذای سگ ارزون‌تره

بسته های دوکیلویی شو برای گربه تو اینترنت دیدم این قیمتا بود برای سگ ها نمیدونم ...خانوادم علاقه ای به حیون نگه داشتن نداره ...به قول خودشون خودم کمم تازه اینارم باید غذا بدم همش باهام دعوادارن که بریزمشون تو کوچه ولی دلم نمیاد ..فکر میکنن من مامانشونم اخه نه با قطره چکون شیرشون دادم ...بعد شیر خشک مخصوص نگرفتم براشون شیر محلی میگرفت بابام براشون با کلی التماس من میدادم بهشون تا بزرگ شدن 

پشمام نی نی سایت با دولت آمریکا همکاری کرده شنود گذاشته 😐😂

دیگه تمومه😭🤣

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

واااای ننه قیافشو، این اول گوش بوده بعد دست و پا دراورده😁😁

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بخدا کاری می‌کنم که حس پرنسس بودن بهش دست بده بهترین غذا بهترین وسایلو براش می‌خرم به هیچکس اجازه نم ...

حیوانات وحشی جاشون تو طبیعته، حیوان اهلی هم جاش تو مزرعه، باغ و خونه حیاط داره، 

آوردن حیوون بیچاره، برای سرگرمی داخل آپارتمان و وادار کردن حیوون به تقلید رفتار آدم، دادن شکل و شمایل شبیه آدم به حیوون واقعا بی انصافی و حیوان آزاریه

سگ نجس العینه ... 

واااای ننه قیافشو، این اول گوش بوده بعد دست و پا دراورده😁😁

نه بابا دیشب رفتم از نزدیک دیدم 😐