2777
2789
اووووووو نه بابااااا مگه هنده دختر خوب ؟ فقط شاید شدید بوده ضربه ها یخورده اذیت شدی

آخه ببخشید شرمنده اینو میگم کامل سنگینیش روم بود یعنی قشنگ ۹۰ کیلو آدم رو شکمم فشار آورد 

شرمنده مثه اینکه یه نفر کامل رو بدن دراز بکشه و فشار بیاره به شکم

وای خدا چه دردی کشیدی مگه واجب بود بلند شه راه بره مگه متوجه حضورت نبود پاشو حتما برو دکتر مطرح کن ا ...

واقعا من خودم کلا این مدت فشار روحی خیلی روم بوده 

کلا حالم خوب نبود

این ترسم اضافه شد بهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه ببخشید شرمنده اینو میگم کامل سنگینیش روم بود یعنی قشنگ ۹۰ کیلو آدم رو شکمم فشار آورد شرمنده مثه ...

نه گلم نگران نباشید ایشالا چیزی نیست ولی سعی کن تا شش ماه رعایت کنی یخورده از این شکم بندا اگ داری بنداز حتی اون پشمی ها م اگ باشه ایرادی نداره

ارهه اینا همه ش مال سزارینه من خاله م طبیعی زایمان کرد می‌گفت شوهرم اومد پا بزاره روم یه دستی پاشو گ ...

خب سزارین بدترین نوع زایمانه هم اون آمپولش که هزاران عوارض داره هم شکم پاره میشه خوب بخیه نمیزنن حالا خانما نگرانن آی من آلتم خراب میشه شکلش چه میدونم میترسم شما جای سنجاب باشید چه میکنین تنهایی بچه بدنیا میاره حیوونای دیگه هم طبیعی میزان تنهایی اونم یکی نه چند تا