2777
2789
عنوان

شما شوهرتون فرقی بین مادر خودتون و خودش میزاره برا روز مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 51 پست

اول اینکه سلام.بعد از چند سال خواننده ی خاموش...امروز جوین شدم...😐😂

من خودم برای مادر شوهرم یه پارچه ی مجلسی گرفتم به قیمت5میلیون.

شوهرم هم برای مامان من یه ربع سکه خرید

بدون اینکه از کادو های هم خبر داشته باشیم این کارو کردیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر عجیبی که میگی زندگی ام تلاطم داره و دارم به طلاق فکر می کنم، ولی در عین حال دغدغه ی قیمت هدیه روز زن برای مادرت از طرف شوهرت رو داری! 

اصلا مگه مهمه این موضوع توی این وضعیت؟! 

بهش بگو دوتا بخر یکی هم واس مادرمن

بیشعوره 

همیشه هم میگه پول نداره 

آخر سر هم میره گرانترین چیزا رو میخره.

من یبار واس دندونم پول خواستم گفتم پولی ک تو کارتم زدی دارم ولی عجالتا ی مبلغی بزن اگ کم اومد داشته باشم اگرم اضاف بود برمیگردونم 

درصورتیکه من از بیمه خواهرم استفاده کردم مبلغش خیلی ناچیز شد در حد همون دو تومنی ک اون اول زده بود ب کارتم..

دعوا راه انداخت گفت تو با خودت نمیگی من پول ندارم ک میری دندون پزشکی .

گفتم باشه نمیرم .روز بعدش ۴ تومن زده ب حسابم یعتی در کل ۶ تومن شد .

ک دوتومنش رفت .

اون ۴ تومنم ک موند بهش گفتم شماره کارتتو بده بزنم لازم نیست .

گفت ن بزار باشه اون ۴ تومن دوماهه تو کارتم ه ک خرج کردم ی تومن مونده تازه میگفت برا عيدت با همون مانتو وکفش اینچیزا بگیر ک برا عيدت بمونه !.درصورتیکه خودش فصلی خرید میکنه 

این فرق گذاشتن و تفاوت ن فقط برا مادرم برا خودمم هس.

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    
اول اینکه سلام.بعد از چند سال خواننده ی خاموش...امروز جوین شدم...😐😂من خودم برای مادر شوهرم یه پارچ ...

شاغلی؟ یا نامزدی خبر ندارید از کادو هم

بیشعوره همیشه هم میگه پول نداره آخر سر هم میره گرانترین چیزا رو میخره.من یبار واس دندونم پول خواستم ...

جدی برخورد کن نمی‌دونم قلق شوهرت چی هرچی هست از همون استفاده کن بگوباید درماه جدا به من پول بدی فقط واس خودم 

چقدر عجیبی که میگی زندگی ام تلاطم داره و دارم به طلاق فکر می کنم، ولی در عین حال دغدغه ی قیمت هدیه ر ...

بخاطر اینکه این مشکلش هر سال تکرار میشه و مم هرسال مصمم میشم ب طلاقم .

اره انتظار دارم چون اون روحشم خبر نداره من همچین وصمیمی دارم وقتی من محبت میکنم و مثل روزای اول زندگیم باهاش رفتار میکنم اره انتظار دارم این مناسبت‌ها رو فراموش نکنه یا کم نزاره ..

هرچند ریشه طلاق ما چیز دیگه ای هس سر ب تاپیکام بزنی میبینی .

ولی حالا تو همین لحظه من انتظار دارم 

جدی برخورد کن نمی‌دونم قلق شوهرت چی هرچی هست از همون استفاده کن بگوباید درماه جدا به من پول بدی فقط ...

بهش گفتم 

گفت ک چیه !! مگه تو کارمند این خونه ای ک من ماهیانه ب حسابت بزنم 

گفت هرموقع پول لازم داشتی بگو بدم . درصورتیکه این مسئله از همون اول برام دغدغه بود حتی روز خواستگاری بهش گفتم . 

من  ب پدرم هیچوقت نگفتم پولومیخوام تا بچه بودیم  ب مادرم پول میداد اون ب ما میداد بزرگ هم شدیم مستقیم زد ب کارتم .یجوری با روی باز حرف زد گفتم این پولا براش چیزی نیست لابد .

بهم گفت چیه میخوای کارونی؟ برا چقد ۳ م ؟خیلی دهن پرکن حرف می‌زد 

درصورتیکه ی آدم چرت ه بیشعوره

من شوهرم برا خودمم خیچی نخرید منم نمیخرم برا ننش و برا ماماانم بعد زایمانم یه کادو درست حسابی با پول ...

عزیزم 🥰

بهش گفتم گفت ک چیه !! مگه تو کارمند این خونه ای ک من ماهیانه ب حسابت بزنم گفت هرموقع پول لازم داشتی ...

باشه شماهم مدام بگو پول بده خرید دارم یا پول بده آرایشگاه می‌خوام برم اگر گفت چخبره بگو میخوای برم سرکار اگرم ندادخونه غذا درست نکن نظافت نکن بگو مگ من کارمند خونه هستم

عزیزم من یکی دو تا از تاپیک هاتو خوندم، به نظرم مسائل بین شما خیلی فراتر از کادوی روز زن و این حرفاست! 

در ضمن شما وقتی کتک می خوری و بی احترامی میبینی و امنیت روانی نداری، بجای اینکه منطقی و آگاهانه از خودت محافظت کنی، بجاش رفتی مهریه تو بخشیدی؟! 

حق طلاق هم باید شوهرت آگاهانه و با رضایت و قانونی بیاد داخل دفتر اسناد رسمی بهت وکالت در طلاق بده اونم بلا عزل. 

من نمیدونم به چه صورت هست قضیه که میگی میخام یهو موقع طلاق برگ برنده مو رو کنم! 

این چجور برگ برنده ای است که شوهرت خبر نداره؟ 

عزیزم من یکی دو تا از تاپیک هاتو خوندم، به نظرم مسائل بین شما خیلی فراتر از کادوی روز زن و این حرفاس ...

تاپیکام ب دقت نخوندی گلم .

من اگ مهریمو بخشیدم با اختیار خودم نبوده اونقدر تحت فشارروانی بودم ک هربرگه ی دیگه ای میزاشتن جلوم امضا میکردم شب قبلش ب شدت منو آزار داد اصلا مسخ شده بودم من فقط ۸ ماه گذشته بود از عروسیم. 

وکالت طلاق هم تو دفتر اسناد گرفتم .

کلا آدم درستی نیست همسرم

عزیزم من یکی دو تا از تاپیک هاتو خوندم، به نظرم مسائل بین شما خیلی فراتر از کادوی روز زن و این حرفاس ...

اینم بگم ک با زور بوده همه  کاراش من تو شهرغریب بودم.  گوشی موبایلمم گرفته بود .

برگ برنده م همین فالو کردن شوهرم و جاریم هست .

آخه خیلی زیااااد تو خونوادش تذکر دادن ک اینا باهم رابطه نداشته باشن . اون حتی ب من آیدی اینستاشو نداد اما ب اون داده ..

میدونی چی میگم فقط کافیه بگم همینو ک منی ک زنشم نداشتم ولی این بی غیرت  با همه اون فشارهایی ک تو زندگی تحمل کردیم دوباره  جاریمو فالو کرده.  من چیز بدی از جاریم یا اون ندیدم اما 

زندکی مشترکی ک با اولتیماتوم  شروع بشه خیلی بیشعوری میخواد ک دوباره ی کار اشتباه رو مخفیانه انجام بده . شاید باورت نشه من هنوزم بهش اعتماد دارم میدونم پاشو کج نذاشته و فقط ی فالو ساده س 

اما اینکه من الویت نیستن و تا آخر عمرم باید با خونواده برادرش و جاریم هم کاسه باشم هرجا بخوایم بریم هدررفت و اندی کنیم فقط فقط اونا باید باشن ..

اینا واسم مشکل ه درده.

وقتی شوهرم برمی‌داره میگ حق ندارم برم خونه خواهرم 

یا یبار  انگ رابطه با برادر خودمو زد .

فالو کردن شوهرم و جاریم ینی برگ برنده گ آبروشون میبره 

چون جاری کوچیکم قبلا گفت شوهرم  با جاریم رابطه  داره هرچند میدونم خونواده داغونی آن برا تلافی این حرفو گفته ولی مثل بمب ترکید .خصوصا وقتی پسر همین جاریم برداشت گفت عمو یعنی شوهرم زنعمو ینی جاریم بغل کرد ....اره عزیز فالو کردن اینستا اونم پنهونی دور از چشم زنت ک حتی آیدی نداد بهم گفت مردا فالو دارن نمیخوام داشته باشی . ی برگ برنده س 

برا راحتی وجدانم اینکه حق طلاق دارم ولی بارها با رفتارش بهم ثابت کرده ک ب درد زندگیم نمیخوره.

خوبی هایی هم داره مثلا مناسبتها هیچوقت فراموشش نمیشه همیشه گل و شیرینی و هدیه میخره .ید هرچند وقت یبار میریم بیرون رستوران.  یل چن مورد دیگ ...

اما اینکه من الویت نیستم عذابم میده میخوام پرتش کنم بیرون از زندگیم