2777
2789
عنوان

فقط خانوما بیان من واکنشم چی باشه به همچین شوهری😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3455 بازدید | 126 پست
دقیقاموافقم ی حرکتایی میزنن ک زن سرد میشهولی چ میشه کرد خرررن دیگهوقتی میخوای زندگی کنی و بچه داری م ...

ممنونم عزیزدلم .خیلی تحملم زیاده که ۱۴ساله تو این زندگی میسوزم تا بسازم ولی خب ارزشش رو داره که پیش بچم شبا بخوابم ،مراقبش باشم ،براش درس بگم ،تو هر لحظه کنارش باشم .به عشق پسرم دارم میسازم

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب مقصری خانم

بهتره دنبال درمان باشی تا فرار

مشاوره برو دکتر برو

بچه بیش فعالم دارو میخواد خب

مدیریت کن زندگیتو خیانت کنه چ معنی میده

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بنظر من از دستت دلخوره و حس ناکافی بودن بش دست داده سعی کن باهاش حرف بزنی تو یه موقعیت خوب..درسته که تو حالت خوب نیست ولی اونم از نظر خودش درک نمیشه..سعی کن درکش کنی و اینکه ازت گله میکنه بابت رابطه باید خداروشاکر باشی چون دوست داره که میخواد باهات رابطه داشته باشه

لجش گرفته حس کرده هرچی میگه شما نمیشنوی و فقط میخوای رابطه کنی

جای هیچی نگفتن باید یکمی گوش میدادی یکمیهمدلی میکردی نه اینکه صرفا بدون اعتنا رابطه ودرسکوت رابطه روادامه بدی 

توهمچین زمان حساسی وقتی طرف راجع به احساسش یا ناراحتیش حرف میزنه وقتی حرف نمیزنی احساس واقعیت پنهان میمونه و خودخواه به نطر میرسی 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
کااااش ناتوان بود ،هر لحظه از شبانه روز که بگی میخاد ،اصلا هم خسته نبست.حتی تو اوج خستگی و کار زیادم ...

تو ک بچه بیش فعال داری و خسته ای خب بهش بگو یکم ببره بیرون بچه رو برگردونم یکم کارای خونه رو انجام بده یا غذا درست نکن ک از بیرون بگیره همین وقتشو به خودت برس و رابطه داشته باشید اگر وقتتم آزاد بشه بازم دوست نداری مشکل از تو هست ک سردی 

من دلم میخواد شوهرم هر شب بیاد و بخواد ولی اون هر شب نمیتونه و منم چیزی نمیگم موقع عقد خیلی بیشتر میخواست نمی‌دونم چرا بعد عروسی اینطوری شده

[QUOTE=366009167]چرا بهش نمیگی تو این 14 سال یکبار هم ارضا نشدی؟ اگه آشتی کردید حتما حتما حتما بگو ...

میدونم علاقه ای نداری 

اینو بگو تا ایندفه اون تحقیر شه که تو 14 سال زندگی یبارم هم نتونسته تو رو.... کنه 

بکوب تو سرش 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
بخدا اگه بدونی چه حالی داشتم تو اون شرایط گفت تف تو روت بیاد ،همینه که برام مثل سگی و ازت متنفرم .دل ...

من ک خیلی کینیه ای هستم اگر جای تو بودم بخاطر این حرف هرگز نگاشم نمیکردم تا وقتی ک خودش بیاد جلو 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
عزیزم کاملا حق داری ، دوس داری زندگیت بهتربشه یانه ؟؟؟؟ اگه دوس داری ک خب بگو بهت پیشنهادهایی بدیم و ...

میدونی مشگل زندگی هاچیه این ک مردنمیتونه گوش بده ب زنش گوش نمیده ببینه چی میگع ی زن غرمیزنه ک تخلیه بشه غرنمیزنه ک راه حل پیداکنه مشگل مرداایرانی همینه ک نمیزارن زناشون حرف بزنن حتی بگوغربزنن 

خیلی خیلی مهربونی و قلب بزرگی داری که برای من انقدر وقت گذاشتی عزیزم♥️🥺من یه مشکلم کم خونی شدیدم هس ...

ای جانم، عزیزم بجای این قرص ها ویتاگلوبین بخر وهفته ۳تا بیشتر نخور ولی هرروز فولیک اسید بجاش بخور .....منم مثل شما با معده و رودم سازگار نیس این قرص ها ....عزیزدلم مردها هم صبری دارن گاهی خودت را بذار جاش، اعصابش نمیکشه که هرروز بگی مریضم و بیحال،گاهی دلش زن شاد و پرانرژی میخواد ...تو چراغ اون خونه ای ، شور و نشاط و انرژی اون خونه باتو قشنگم ...میدونم اوضاع خرابه وگوشت نخوردی ولی واقعا میتونی با خوراکی های دیگه جبرانش کنی ...کافیه خودت بخوای و کم کم این تلقین را ازسرت بندازی عادت کردی و ملکه ذهنت شده که من چون کمخونم بیحالم، من چون بچم شیطونه بی حالم، بچه را رها کن ب حال خودش، تمرکز اصلیت را بذار روی خودت ، اول تو باید سالم و شاداب باشی که بچه ای باانرژی و سالم تحویل جامعه بدی ....تو میتونی اوضاع را اروم کنی کافیه یه کم کنترل همه چی را دست بگیری و برنامه ریزی کنی 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....