2777
2789
عنوان

فقط خانوما بیان من واکنشم چی باشه به همچین شوهری😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3671 بازدید | 126 پست
بخدا گیر افتادم ،میگه فقط میخوری و میخوابی .من افسردم ،حس جنسیم تقریبا صفره ،بیماری جسمی هم دارم .ال ...

دقیقا حرفای شوهر منو میزنه اینا دردشون فقط رابطه هست رابطه ای که شروع کنندش زنشون باشه که بفهمن اونا هم برا زناشون خواستنی و سک سی هستن. و‌میتونن زناشونو جذب کنن اگه دیشب پست زده چون دلش ازتو پر بوده از کم توجهی هات از نادیده گرفتنات. اون میخاد قهرمان زندگیه تو باشه ولی تو ندیدش میگیری .حس ضعف کرده که وسط رابطه ول کرده حس بدی داشته. قابله ترمیمه. یه چند تا جمله اقتدار دهنده بده بهش. مهربان باش وقت بزار برا زندگی و رابطه

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
دقیقا حرفای شوهر منو میزنه اینا دردشون فقط رابطه هست رابطه ای که شروع کنندش زنشون باشه که بفهمن اونا ...

شوهر من کلا یه مرد عصبیه ،حتی مادرشم همینو میگه و خیلی زودم پشیمون میشه .دیشب تا صبح نخوابید ،حسم میگه پشیمون بود ولی اونقدر غرور داره و منم بدعاتش کردم ،من باید برم منت کشی که اینبار اصلا نمیرم .هربار که یادم میاد با چه وضعیتی پسم زد و تو اون حالت بهم گفت سگ ازش متنفر میشم و محاله برم سمتش.خیلی اذیتم کرده با حرفاش ،رفتاراش .درست تو بهترین روزها و لحظه ها شادیمو ازم گرفته .رفتارش با من باعث شده خانوادش و حتی پسر خودم هر حرفی به من بزنن.

پسرم دیروز گفت بابا یه فحش به مامان بده ،هرچی ازش آب میخام برام نمیاره ،تا این حد شوهرم منو خار کرده‌.پسرم کلاس دومه😔

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر حرف هاتو با عمق سلول هام درک کردم چون شرایط مثل تو هست همیشه بفکر خودش بوده هیچ وقت بفکر من نبو ...

بجون بچم از خودم تعریف نمیکنم هرکی منو میبینه ازم تعریف میکنه ،بارها بهم گفتن واسه چی زن این شدی نه پول داره نه خانواده نه قیافه .من چند روز پیش با پسرم رفتم دکتر اونجا فکر کردن بچم دادشمه و ازم خاستگاری کردن .هیچکس باور نکرد که شوهر دارم.

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

چرا با وجود گرمی هنسرت پسش میزنی و میری سراغ خود ... قدر بدون ک شوهرت سمتت میاد شوهر من افسرده سرد ، ...

کاش سرد بود ،کاش اصلا بره زن بگیره و من راحت بشم .یکم که آروم بشه میگم که بره صیغه کنه حتی مینویسم و امضا میکنم که مشکلی با اینکارش ندارم.به مرگ خودم دروغ نمیگم .فقط منو ول کنه 

ویتامین ای میل جنسی رو زیاد میکنه دکتر گفت بخور ویتامین دی ماهی یکی البنه کیپسی کمبود داره ماهی دوتا ...

مرسی که گفتی حتما میگیرم

شوهر من کلا یه مرد عصبیه ،حتی مادرشم همینو میگه و خیلی زودم پشیمون میشه .دیشب تا صبح نخوابید ،حسم می ...

خدا صبرت بده

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
فدات انشالله حل بشه مشکلت

عزیزمی .خدا خیرت بده.بشدت کم خونی هم دارم .دست و پام یخه.

چی بگم هر کی درد خودشو دارهشوهر من انقدر سرده ک میگم کاش خیا نت کنه بگم میل جنسی داره

خودت گرمی؟من شاید چهار ماه یه بار دلم نخواد بازم😔

خدا صبرت بده

دعام کن .درموندم

عزیزدلم گریه کن اونقدری گریه کن تا دلت اروم بشه ولی گلم من وتو که موندگارنیستیم اخرش هممون میمیریم ، ...

خیلی خیلی مهربونی و قلب بزرگی داری که برای من انقدر وقت گذاشتی عزیزم♥️🥺

من یه مشکلم کم خونی شدیدم هست که قرص هماتنیک یا ففول نوبتی میخورم .ولی هیچکدوم بهم نمیسازه ،یبوست و نفخ و اینا میگیرم.شاید خستگی بیش از حدم از کم خونیمم باشه ،قبلا به این شدت نبود چند وقته اصلا گوشت مصرف نمیکنیم تقریبا یه سال میشه بیشتر نخریدیم.فقط پدرم میخره برامون کمی میاره که اونم میدم بچم.قرص و اینام کمکی بهم نمیکنه ظاهرا.چند روز دیگه یکم اعصابم آروم بشه میرم به چکابم میدم ببینم چه مرگَمه ولی خب بخدا شوهرم درکم نمیکنه ،مثلا میبینه چقد خستم و بچمم یه بچه عادی نیست ،خیلی جنب و جوش داره ولی درکم نمیکنه

عزیزم اشتباه تو همینه ک ازخودگذشتگی بیجا کردی خب وقتی ار..ضا نمیشدی باید بهش میگفتی به نیا..ز های خو ...

من نمیخام فکر کنه ناتوانه و هرجور شده تحمل میکنم ،فقط میخام زود تموم بشه ،خدااااروشکر کمتر از ده دقیقه کارش تموم میشه .بعد رابطه انقد حس خوبی دارم که قابل وصف نیست اصلا ،چون باری از دوشم برداشته شده .

شوهرم میگه موقع را..طه حرفای س..سی بزن و...ولی من اصلا نمیگم ،خیلی خجالت میکشم بگم و میدونم مقصرم ولی بعد ۱۵سال هربار میگه بگو و من نمیگم

[QUOTE=366009167]چرا بهش نمیگی تو این 14 سال یکبار هم ارضا نشدی؟  اگه آشتی کردید حتما حتما حتما بگو  اون ...[/QUOنمیتونم بگم هیچوقت ،باور کن گاهی اوقات اونقد نیاز داشتم معذرت میخام با فشار آبم ...شدم ولی خب با اون اصلا نمیشم .علاقه ای هم ندارم بشم.فقط میخام بگذره.تنها چیزی که باعث شده درد پریودی لذت بخش باشه برام همین قسمتشه

اینجا داره بارون میاد از ته قلبم برات دعا میکنم مشکلاتت حل بشه.

عزیزدلمی توروخدا با قلب پاکت برام بخاه زندگیمو روبه راه بشه خدا خیرت بده