2777
2789
عنوان

کسی که دوسش داری ولی عصبیه

| مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 29 پست
حس میکنم طلاق واسه بچت هم بهتر باشه با این تفاسیر چون اونم داره استرس و اضطراب میکشع و رو اینده اش و ...

خالم جدا نشد الان عتثزت نفی جلو عروس نداره شوهر عوضیمو جای جبران روش. هوو آورد خیلی میترسم اونروزی ببینم چون ایمان آوردم آدمای بی رگ و پست عمرشون زیاده 

😢عزیزدلم انشاالله که زودخوب بشی منم متاسفانه این مدت مرتب داره بهم حمله های عصبی دست میده باکوچکتری ...

اره عزيزم حتما از مشاوره كمك بگير و ممنونم از لطف و محبتت ان شاء الله خوشبخت و سلامت باشي هميشه 🤲🏻🙂🌷🥰☺️❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خالم جدا نشد الان عتثزت نفی جلو عروس نداره شوهر عوضیمو جای جبران روش. هوو آورد خیلی میترسم اونروزی ب ...

واسه همین میگم جداشو اگه میتونی کارکنی یا کسی باشه که تکیه گاهت باشه ازخانواده ات جداشو 

واسه همین میگم جداشو اگه میتونی کارکنی یا کسی باشه که تکیه گاهت باشه ازخانواده ات جداشو

از خانوادم دلم شکسته و بیزارم 

اونام عوض اینکه بهم احترام بزارن جلوش تحقیرم میکنه انگار لطف کرده منو گرفته چون داره. خرجتو میده اونم چ خرجی بخدا پول فقط قطره چکونه واسه خرید خونه میده 

نمیزاره به خودم برسم و بهم تهمت میزنه

ی دل سیر غذا میخورم کوووفتم میکنه

مهر سجاده میکوبه سرم موقع روزه کتکم میزنه بخدا واقعا ازش متنفرم و با هر نفس مرگشو از خدا میخام

از خانوادم دلم شکسته و بیزارم اونام عوض اینکه بهم احترام بزارن جلوش تحقیرم میکنه انگار لطف کرده منو ...

دورت بگردم 😢♥️بنظرم بروازش شکایت کن و مهریتوبزار اجرا حداقل دیگه نمیتونه بزنه و باید دیه بده و ازهمه مهمتر با مهریت یه خونه اجاره کن حتی اگه نداشته باشع باید هر ۶ ماه یه بار یه سکه بده کم کمش و خودتم برو سرکار حضانت بچتم بهت میدن این چیزا رو به دادگاه بگی  

دورت بگردم 😢♥️بنظرم بروازش شکایت کن و مهریتوبزار اجرا حداقل دیگه نمیتونه بزنه و باید دیه بده و ازهم ...

بهم میگه ی خونه ماشین بزنیم بنامت برو 

دوستش ندارم چون همه زندگیم رو نابود کرد 

ببین من عاشق زندگی و بچه ام و تا فهمید حسرتشو بدلم گذاشت

هرچی دوست دارم خار چشمه اصلا باهام لجه و عمدا اذیتم میکنه باور کن 7 رفته. الان پیداش میشه

بهم میگه ی خونه ماشین بزنیم بنامت برو دوستش ندارم چون همه زندگیم رو نابود کرد ببین من عاشق زندگی و ب ...

بزار بزنه اتفاقا بگو باشه بعد بچه رو هم دادگاه بهت میده اینجوری راحت میتونی زندگی کنی بچتم میتونه زندگی کنه  

نمیدونم والا.ولی من بچه دارشدم متاسفانه بچمم عصبی کرد

هوففف حس میکنم تصمیم درست جداییه ولی هیچکس نمیخواد گردنش باشه همه بهم میگن صبر کن شاید درست بشه زندگیمو براساس شاید و ممکن ها چیدن 

بزار بزنه اتفاقا بگو باشه بعد بچه رو هم دادگاه بهت میده اینجوری راحت میتونی زندگی کنی بچتم میتونه زن ...

نمیدونم 

بهش گفتم معادل چیزی ک میدی از میریم کم میکنم 

خیلی بده بفهمی شوهرت تو رو میخاد دک کنه و بره خوشبخت بشه حتی میدونم برای کی نقشه کشیده میخاد خودشو داداشش زن بگیرن و از نو خانواده بسازن الهی ک حسرت بدل بمیره بخدا پیرم کرده

هوففف حس میکنم تصمیم درست جداییه ولی هیچکس نمیخواد گردنش باشه همه بهم میگن صبر کن شاید درست بشه زندگ ...

من ک صبرکردم درست شدالان راضیم ولی گه گداری چنان میزنه توکرک وپرم ک فقط فکرخودکشی میوفتم خودم ک واقعاعصبی وافسرده شدم به اندازه تمام رودخونه های دنیااشک ریختم حتی دکتراعصابم رفتم گفت مشکل ازشوهرتع.پسرموبردم مشاوره گفت مشکل ازشوهرته نمیگم جداشوولی تغییردادن ادماسخته اگه خودشون نخان که دیگه هیچ