2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیتونم واسه هر قرونش چهل تا بچه اعصابمو خط خطی کردن اگه مفتی میرسید دستم خرج کردنشم راحت بود

آخی عزیزمممم😁

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756

ولی خدایی چجوری میتونن پولاشونو برا بقیه خرج کنن😁

همون جوری که ما برای پسر مردم باید حمالی کنیم 24 ساعته

5 اردیبهشت 1401، 23رمضان بی بی چکم هاله کمرنگ انداخت. خدایا شکرت بابت عیدی قشنگت.      8 اردیبهشت 1401جواب آزمایشم مثبت شد با بتای 123.  ولی متأسفانه سقط شد 😔.            40 روز بعدش دوباره فهمیدم باردارم. 14 تیر صدای قلبشو شنیدم 😍😍خدایا مواظب تو راهیم باش ♥️ 

بقیه زن و بچشونن ها .زنی ک تو خونه داره برا رفاه حالشون مدام کلفتی میکنه و سرویس ارائه میده از نظافت و پخت و پز بگیر تا ج ن سی بجه هم ک دیگه تکلیفش مشخصه خودش نخواسته بیاد دنیا اون آقا مشارکت داشته و آورده 

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دندشون نرم میخواستن زن نگیرن😎

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

واای من همیشه این موضوع تو فکرمه

کارت همسرم همیشه پیش منه

از پولی که جدا تو کارتم میریزه حاضر نیستم به کسی بدم😁😁😁ولی عشق میکنم بدای همسرم هییییچ موقع نمیپرسه چقد خرج کردی چی خریدی....خدایی روح بلندی داره

خدایا شکرت برای همه چیز... خیییییییلی دوستتدارم