2777
2789
عنوان

دنبال درامد بدون سرمایه هستی حتمن بخون

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 27 پست

من که یه میلیون روش خرج کردم.  کو بی سرمایه

کسب درامد روزانه با دیدن تبلیغ راحت 💜 لطفا کانال ایتا رو چک کنید تا بیشترررر مطلع شین😀 https://eitaa.com/amoozeshapp 💜💜💜 ((  کد معرف من : 16025 )) 💜 بدون کد معرف نمیتونید ثبت نام کنید💜

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من الان برای ی خانومی کار میکنم که شدیدا داره حمایت میکنه از این کسب و کار و نزدیک به ۵۰ نفرم دارن براش کار میکنن.

خوبیش اینه ک تایم کاریت دست خودته . هیچ هزینه ای ازت نمیگیره . کامل آموزش میده و از همه مهمتر معتبره و من درآمد این ماهم ازش شد ۶ میلیون ۴۰۰

منی ک هیچ سابقه ای نداشته بودم و از فضای مجازی دو تا پست و استوری و چک کردن چنلای تلگرامی کاری نمیکردم

وقتی دیدم واقعا معتبره و واقعا حقوق میده گفتم بیام به شماها هم معرفیشون کنم که اموات و دعای خیرتون از من دریغ نکنین 🥲

اسی تورو خدا برای منم ی کاری پیدا کن واقعا خیلی احتیاج دارم لطفا چون بچه کوچیک دارم نمیتونم از خونه برم بیرون لطفا برای منم پیدا کن خدا خیرت بده 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

اسی تورو خدا برای منم ی کاری پیدا کن واقعا خیلی احتیاج دارم لطفا چون بچه کوچیک دارم نمیتونم از خونه ...

قربونت برم آیدی کارفرما رو گذاشتم بهش پیام بده کمکت میکنه حتمن

چن ساعت در روز کار میکنی گلم ؟

والا من اوایل خیلی وقت میزاشتم چون بی تجربه بودم همه رو پر میدادم روزی ۵ ساعت اینا وقت میزاشتم

الان ولی خیلی کمتره ۱ساعتونیم دوساعت نیم اینا 

خودشم پی در پی ن میونش ب کارای دیگه مم میرسم

قربونت برم آیدی کارفرما رو گذاشتم بهش پیام بده کمکت میکنه حتمن

مرسی عزیزم خدانکنه گلم ولی خب من تلگرام ندارم میشه روبیکا باشه چون من  روبیکا دارم 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

اره عزیزم میشه اتفاقن اونجا کانال دارن

میشه بی زحمت  شماره شو بدی تا من توی روبیکا تکس بدم بهش