2777
2789

بغض داره خفم می‌کنه نمی‌دونم چکار کنم تو سرکار ی مشت پاچه خوار و زیر آبزن خوش خوششونه اونوقت منه بدبخت و امثال من ک نمیتونن زیر آب بزنن بدبختن

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻
من دیگه امیدی ندارم حس میکنم تلاش ما فقط دست و پا زدن تو مردابه

اونکه آره اصلا مخم رد داده دیگه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر منم ایطورهایقد بهش کار میگن بدبخت محبوره سکوت کنه... موندم جطور اون پولا از گلوشون پایین میره

الهی خدا براشون نسازه همین فقط سپردم ب خدا کار دیگه از دستم بر نمیاد الهی تاوان کارایی ک ناحق میکنن بزودی زووود پس بدن مطمعنم کارما شونو پس میدن مگه میشه آخه ظلم کنی و بعدها ظلم نبینی

دقیقا ،من وجدانم قبول نمی کنه وگرنه الان همه اخراج بودن خودم در رأس همه 😂البته نمی تونن زیرابم بزنن ...

خوشبحالت والا شما شانس داری احتمالا ما بدیختا بی گناه سرمون میره بالای دار متأسفانه 🤧😓😭

شوهر منم ایطورهایقد بهش کار میگن بدبخت محبوره سکوت کنه... موندم جطور اون پولا از گلوشون پایین میره

به آسونی،طرف مسئولیت‌ خودش مینداخت گردن من می رفت می نشست چایی می خورد بعدم به مدیر می گفت من کم کاری می کنم از ترسش جلو جلو زیرآب میزد ،بعدم دوبرابر من حقوق می گرفت می گفت من بیشتر کار می کنم ادعاشم میشد که مومنه و...آخر سرم بهم گفت حلالم کن 🙄

به آسونی،طرف مسئولیت‌ خودش مینداخت گردن من می رفت می نشست چایی می خورد بعدم به مدیر می گفت من کم کار ...

این مسول خبر داره بهش گف توام کار نکن گف ن از این پولا نخوردیم و. نمیخوریم

الهی خدا براشون نسازه همین فقط سپردم ب خدا کار دیگه از دستم بر نمیاد الهی تاوان کارایی ک ناحق میکنن ...

دروغ هاشون غیر مستقیم رو کن عزیزم .به مرور زمان درست میشه تا شخصیتت بیاد دست اونی که در رأس‌ کار هست .بهتر هست محترمانه و به دور از احساسات از حقت دفاع کنی  پیشش بگی من تمام خودم گذاشته ام و به کارم علاقه دارم .اگه دیدی اونم با اوناست محل نده .این آیه زیاد بخون(افوض‌ امری الی الله ان‌ الله بصیر بالعباد )(کارم را به خدا واگذار کردم او به حال بندگان آگاه هست )این جوری هیچ غلطی نمی تونن کنن