2777
2789

من شنبه هفته پیش اول دی، پنیک شدم و تا ۴ ساعت بعدشم حالم خیلی شدید بد بود طوری که فکر میکردم هر لحظه ممکنه بمیرم‌. حالا هنوز بعد یک هفته من یه سری علائم دارم که موقع حمله ام بود. تپش قلب، تنگی نفس(یه حس سبکی رو سینم دارم انگار که اکسیژنی که میگیرم کمه و باید بیشتر نفس بکشم) سرگیجه، استرس اینکه نکنه طوریم شه و گرفتگی قفسه سینه(وسط سینم و پشت سینه و کنار سینم تیر میکشه یهو، فشارم که میدم اون نقطه هارو درد میگیره) 

به خدا خسته شدم نمیدونم چه غلطی باید بکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دکتر رفتم متخصص داخلی، بهم آزمایش خون و ادرار و نوار قلب داد

نوار قلب دادم دکتر گفت به جز تپش زیاد چیزی دیگه ای نیست و مشکلی نداری حمله عصبی بوده به خاطر استرسه 

بعدم بهم قرص داد که واسه کنترل تپش و فشار و ایناس اسمش یادم نیست هر روز صبح میخورم ولی تاثیری نداره فقط تپشم کمتر شده 

همه ش از اصطرابع

خب دیگه اخه چقدر؟؟؟ خسته شدم بسه دیگه

از کار و زندگیم افتادم اصلا طبیعی نیست الان ۸ روزه گذشته هنوز من حالم خوب نشده مگه میشه اخه 😭😭😭

همینطوری افتادم گوشه خونه صبح تا شب یا دراز کشیدم یا نشستم تا میام یه حرکتی بزنم استرس میگیرم حس تنگی نفس میکنم یا سرم گیج میره یا قفسه سینم تیر میکشه

دو مورد تحربه ازبن مربضی داریم تو خانواده و از زاهدان پاشدیم رفتیم تهران دکتر پیش لیلا دشتکی ب شماه ...

دکتر روانپزشکن؟ شما راضی بودین؟

شماهم علائم منو داشتین بعد حمله ؟؟

بعد اون شب استرس داشتید

نه فقط هی فکر میکردم نکنه بمیرم نکنه سکته کنم نکنه مشکل قلبی باشه نکنه طوریم باشه و ... 

الان از کل زندگیم افتادم نمیتونم درس بخونم بعد دو سال پشت موندن فکر کنم امسالم هیچ کاری نتونم بکنم بازم دانشگاه نمیتونم برم😭😭

این چه بدبختی ای بود اخه افتاد تو زندگی من 

دکتر روانپزشکن؟ شما راضی بودین؟شماهم علائم منو داشتین بعد حمله ؟؟

اره متخصص مغز عصاب فک میکنم خودم نرفتم خالم و دخترش هر دو پنیک میشدن دختره دستاش یخ میزد و حالت تشنج میشد و خالم نفسش تنگ میشد در حد خفگی و الان خوب شدن ، 

منم متاسفانه چندوقته درگیرشم تو مخصوصا جاهلی شلوغ...حمله اضطرابیه اتفاقا راجع‌بهش تاپیک هم زدم نمیدو ...

شما بعد از حمله حالت خوب میشه یا بازم تا چند روز حالت بده و علائم مختلف داری؟؟؟ من جرئت نمیکنم برم بیرون اصن هی میترسم حالم بد شه

شما بعد از حمله حالت خوب میشه یا بازم تا چند روز حالت بده و علائم مختلف داری؟؟؟ من جرئت نمیکنم برم ب ...

بعد چند دقیقه بهتر میشم نسبت به لحظه‌ی حمله ولی تا چندوقت حالم بده. حس میکنم مرگم نزدیکه و... ضربان قلبم بالا میره یهو

اره متخصص مغز عصاب فک میکنم خودم نرفتم خالم و دخترش هر دو پنیک میشدن دختره دستاش یخ میزد و حالت تشنج ...

مرسی عزیزم معرفی کردی احتمالا این هفته برم پیشش

خداروشکر که خوب شدن