2777
2789
عنوان

دیشب سنگین ترین اتفاقای زندگیمو فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1449 بازدید | 33 پست

[QUOTE=366003262]میشه لطفا تعریف کنید که چه چیزی دیدین منم همش اتفاق بد برام می‌افتد [/QUOTE😔نمیتونم سختمه مرورش منو اذیت میکنه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه ها مم پیش یکی فا ل میگرفتم اصلا اهل فا ل و این چیزا نبودم و اعتقادی نداشتم

نزدیگ ۲سال پیش یکی بهم معرفی کرد منم محض سرگرمی رفتم بگیرم

دیدم ک عمه چیزو از حال تا اینده درست گفت

گذشت تا چن ماه اول زیاد نمیگرفتم پیشش 

تا اینکه عاشق ی نفر شدم سر اون خیلی ف ال گرفتم

این فالگیر اسم همه کسمو میدونس از خودم مادرم تا گسایی گ راجبشون سوال میکردم 

و اگ چیزیو دروع میگفتم میفهمید

چندماه بعد ب من پیام داد من تو آرایشگاه کار میکنم میای مدل بشی واسه بافت

همون موقع ب خودم گفتم چرا من منو ک نمیشناسه تاحالا ندیده براچی رایگان باید اینکاروکنه

آنیلیام

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب الان میخای چکار کنی ....ببین من عقیده دارم تاپقتی ادم اعتقادی به این اراجیف نداشته باشه هزاران طلسم بی اثره 

همین خود من  صد بار طلسمم کردن وپیدا کردم  خانواده یه دشمن قدیمی من دارم زندگیمو میکنم اونام  دیدن بی اثره دست برداشتن ....من اعتقادی نداشتم ترس به دلم راه ندادم وایمان داشتم قدرتی برتراز الله نیست شما بنظرم استغفار کن  دست به دامن چنین فردی شدی برا ف ا ل    و نترس و به خداتوکل کن هیچی نمیشه

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

اسی اومذی لایکم کن

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.  اگربرای دومین بارزندگی میکردم تمام اشتباهاتمودوباره تکرار میکردم امااینبار زودتر. من اشتباهاتمو بیشتر دوسداشتم. یکیش تو ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆