آره من یه عروسی رفتم خواهر داماد یه لباس پف دار سفید پوشیده بود حتییی ژپون هم پوشیده بود!!!!!
از بس همه بهش گفتن دربیار رفت ژپون و درآورد یکم پف لباس کمتر شد
اما خب تاج و اینا که گذاشته بود بیشتر از عروس به چشم میومد
درکل درک نمیکنم چنین کاری رو!
عشق لیاقت می خواهد و عاشق شدن جرات،همیشه در پی کسی باش که با تمام کاستی ها و کمی ها و عیب هایت،حاضر باشد به تو عشق بورزد! و تو را به همه دنیا نشان بدهد و بگوید که: “این تمام دنیای من است”…🪽༆𝟓𝟐 𝐇𝐙 𝐖𝐇𝐀𝐋𝐄
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨میترسم نفسم دور از نفست در سینه بپوسد،دور از منظره ی خندیدن تو آیینه بپوسد...🥲🔗۳۰/۹/۱۴۰۳
خواهرشوهرمنم توعروسیم لباس پفی توری پوشید حتی مدل موهاشم مثل من درست کرد وسط عروسی نمیدونم خجالت کشید یا چی شد رفت عوض کرد خودش که میگف خیلی پهن نشونم میداد عوض کردم🤣🤣
🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨میترسم نفسم دور از نفست در سینه بپوسد،دور از منظره ی خندیدن تو آیینه بپوسد...🥲🔗۳۰/۹/۱۴۰۳