2777
2789
عنوان

نظر درباره عروسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1819 بازدید | 79 پست
منم فقط اینجا میبینم که میگن پوشیدن لباس سفید در عروسی زشته وبی احترامی به عروسه...

واقعا هم جالب نیست. من که تا حالا ندیدم کسی سفید بپوشه ترکیبی اره ولی پیراهن سفید تک رنگ واقعا جالب نیست عروس یکی دیگست هزار تا رنگ هست خب

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای زنداداشم‌

بیخیال بابا رنگ رنگ دیکه حالا دلش خواسته بپوشه... جایگاه شما بعنوان عروس مشخصه یه شب رو لذت ببر نگاه به رنگ لباسا نکن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

اسی تو عروسی دختر خالم جاریش رفته بود عین لباس عروسی که اینپوشیده بدون ژیپون پوشیده بود تاج اینا هم گذاشته بود فقط چون حامله بود نتونسته بود موهاشو رنگ کنه.خودش میگفت دادم دق میکنم که چرا نتونستم موهامو هم رنگ کنم.تو از من خوشگلتر شدی🙁🙁

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست

عجب ببشعوری

رنگ لباس مهم نیست چون ممکنه یه مدلی انتخاب کنی که سفیدش بیشتر خوشگلترت میکنه اما اینکه بیای سعی کنی مثل عروس باشی زشته..عروس جایگاه خودشو داده 

اما اگه زن داداش تو لباسش بیشتر شبیه لباس توه تو برو یه مدل ساده مثل اروپایی ها که الان زیاد پفی نمیپوشن انتخاب کن ضایع بشه

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست