2777
2789
عنوان

جمع میشه دانشجوام

187 بازدید | 27 پست

۱۰ صفحه جزوه دوشنبه امتحان دانشگاهه هیچی نخوندم 

نمیگم لیاقتم نداشت میگم من عرضه نداشتم داشته باشمت خوشبخت شی❤ ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ده صفحه که ۱۰ دقیقه قبل امتحان میخوندیم

تشریحی هست امتحان خدایی میشه تا دوشنبه بخونم ۲۰ شم 

آخه من ترم یک بودم خیلی درست نخوندم 😭

نمیگم لیاقتم نداشت میگم من عرضه نداشتم داشته باشمت خوشبخت شی❤ ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

تشریحی هست امتحان خدایی میشه تا دوشنبه بخونم ۲۰ شم آخه من ترم یک بودم خیلی درست نخوندم 😭

سه روز معلومه که میشه خوب خوند .

من برا کنکورساعت ۴ بیدار شدم خوندم تا ۷😂

کاربر آآقا،❤❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود

سه روز معلومه که میشه خوب خوند .من برا کنکورساعت ۴ بیدار شدم خوندم تا ۷😂

امروز شنبه هست دو شنبه امتخان میشه دو روز ولی ممنون

بیا برو بگیررررر بخوااااااب 

کو تا دوشنبه 

ده صفحه که چیزی نیست... 

از الان بخوای شروع کنی 200 میشی دختر 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
سه روز معلومه که میشه خوب خوند .من برا کنکورساعت ۴ بیدار شدم خوندم تا ۷😂

واقعا من همیشه از یک ماه قبل می خوندم تو فورجه کتاب ده دور خونده بودم ولی دانشگاه که ترم یک بودم هیچی نخوندم اصلا متوجه نشدم چطوری گذاشت الان بدبختم😭

بیا برو بگیررررر بخوااااااب کو تا دوشنبه ده صفحه که چیزی نیست... از الان بخوای شروع کنی 200 میشی دخت ...

واقعا !

من هیچ وقت تو فرجه درس نخوندم همیشه از یک ماه قبل بخاطر همین استرس داشتم فکر کردم نمیشه پس میرم بخونم

واقعا من همیشه از یک ماه قبل می خوندم تو فورجه کتاب ده دور خونده بودم ولی دانشگاه که ترم یک بودم هیچ ...

خواهر عزیز چهار سال دانشگاه سر جمع ۱۰۰ صفحه کتاب نخوندم و پاس شدم ،

سخت نگیر 

به اندازه بخون 

کاربر آآقا،❤❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود

خواهر عزیز چهار سال دانشگاه سر جمع ۱۰۰ صفحه کتاب نخوندم و پاس شدم ،سخت نگیر به اندازه بخون

پاس شدن مهم نیست نمره مهمه آخه  پاس خب میشن همه 

مرسی از کمکت

۱۰ صفحه ؟من شنیه هفته دیگ ۲۰۰ صفحه تشریحی دارم فردا ۵۰ صفحه تشریحی😂

خوندی ۵۰ صفحه دیگه ؟

چطوری می خ‌نی نمره ات خوب میشه من تو فرجه استرس میگرم نمی فهمم چی می خونم

خوندی ۵۰ صفحه دیگه ؟چطوری می خ‌نی نمره ات خوب میشه من تو فرجه استرس میگرم نمی فهمم چی می خونم

راستش ترم ۵ عم دیگ نمره برام مهم نیست اونقد استادا سخت گیرن ک هیچ کس تو دانشگاه ما رنگ ۱۸ به زندگی اش ندیده برا پاس شدن آره خوندم و دارم میخونم همچنان

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

راستش ترم ۵ عم دیگ نمره برام مهم نیست اونقد استادا سخت گیرن ک هیچ کس تو دانشگاه ما رنگ ۱۸ به زندگی ا ...

چطوری امتحان تشریحی میگرن  

میگن استادای دانشگاه ما هم سخت گیرن منم خیلی میترسم ترم یکم