2777
2789
عنوان

جمع میشه دانشجوام

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 27 پست
چطوری امتحان تشریحی میگرن میگن استادای دانشگاه ما هم سخت گیرن منم خیلی میترسم ترم یکم

۱۰ صفحه چیزی نیست بخون دیگ کو تا دوشنبه ۱۰ بار مرور حیکنی  تشریخی معمولا سوالای مشخص میارن خیلی ریز نمیارن غصهرنخور

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

۱۰ صفحه چیزی نیست بخون دیگ کو تا دوشنبه ۱۰ بار مرور حیکنی تشریخی معمولا سوالای مشخص میارن خیلی ریز ...

مرسی 

نمیگم لیاقتم نداشت میگم من عرضه نداشتم داشته باشمت خوشبخت شی❤ ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رشتت چیه

روانشساسی از یک درسی که شبیهه فلسفه هست امتحان داریم بعد من تجربی بودم هر چی می خونم حفظ نمیشم خودم نمی فهمم چی میگم فللان فلان است پس چون فلان  است نتیجه فلان می‌شود قاطی کردم

نمیگم لیاقتم نداشت میگم من عرضه نداشتم داشته باشمت خوشبخت شی❤ ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

الهی🥲میشه دعا کنی من ازمونمو خوب بدم فقط پاس شممم

حتما دعا میکنم 

تو هم دعا کن من بفهمم چی می خونم اینو ۲۰ شم😔❤️

میتونی بابا بشین بخون قشنگگگ حتما ۲۰ میشی بنظرت میتونم دو فصل ریاضی رو تا فردا بخونم

اره بابا اگه دبیرستان هستی قطعا میشه من ترم یک ریاضی دوازدهم تجربی تو یک روز جمع کردم دبیرستان آسونه  

نمونه سوال نهایی هم حل کن اگه دبیرستانی

اره بابا اگه دبیرستان هستی قطعا میشه من ترم یک ریاضی دوازدهم تجربی تو یک روز جمع کردم دبیرستان آسونه ...

دبیرستان نیستم ریاضی ۱۲ ام پاس نشده باید پاش شم برم دانشگاه از استرس حالت تهوع گرفتم

دبیرستان نیستم ریاضی ۱۲ ام پاس نشده باید پاش شم برم دانشگاه از استرس حالت تهوع گرفتم

اها خب اره بابا پاس میشی نترس بخون دو فصل بعد  بیشتر سوال های  اخیر حل کن

بنظرت امکانش هست امتحان لغوشه😭

نه 😂😂

تصور من قبل هر امتحان ایشالله لغو میشه برو بشین بخون نمیشه