2777
2789

تو نی نی سایتم با افکار منفی زیااااااد اوف شما چیکار میکنید؟

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دارم آبجوش میخورم چایم دم کرده اس یکی از بچه هام راهی مدرسه کردم اونیکی هم یه ساعت دیگه باید ببرمش امتحان داره 

زیاد درگیر نی نی سایت نیستم فقط محض اطلاعات و سرگرمیه 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

نشستم تا تایمم بشه بدم سرکار

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

همین الان بچمو فرستادم مدرسه

نیت روزه کرده بودم

دلم هوس یه نسکافه داغ کرده زیر این بارون

دودل موندم

با شوهرم قهر کردم پنج شبه خونه مامانمم و اونم هیچ حرکتی نزده فعلا

دیگه همین دیگه

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟