2777
2789

مثلا چه حرفایی میخواستی بشنوی از دوستش که خودش نگفته بود؟؟ شما که اعتماد ندارید چرا وارد رابطه میشید. واقعا بی عقلی کردی 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گلم مکه براجبران وانتقام نرفتی بادوستش بیرون؟ پس چراالان میگی ی.. خوردم تو ک ازعمدکردی

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.  اگربرای دومین بارزندگی میکردم تمام اشتباهاتمودوباره تکرار میکردم امااینبار زودتر. من اشتباهاتمو بیشتر دوسداشتم. یکیش تو ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

مثلا چه حرفایی میخواستی بشنوی از دوستش که خودش نگفته بود؟؟ شما که اعتماد ندارید چرا وارد رابطه میشید ...

براانتقام رفته بوده ازعمد

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.  اگربرای دومین بارزندگی میکردم تمام اشتباهاتمودوباره تکرار میکردم امااینبار زودتر. من اشتباهاتمو بیشتر دوسداشتم. یکیش تو ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

به منم گفت تموم برو ولی من رفتم معذرت خواهی کردم از شهریه م یه مقدار مونده بود اون برام زد همون شب گ ...

الان نگران این هستی که جدا شد رفت یا ذلخوره؟؟؟یا بیشتر دلواپس این که یه منبع در آمد رو از دست دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نامزدت واکنشش اشتباه بوده مشخصه شخصیت عصبی داره ولی شما بهتر بود قبلش به خودش هم اطلاع میدادی اینجوری بهانه ای دستش نبود 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

دخترا ساده ان یا چی

یعنی فکر نکردی چرا باید زیرآب دوستشو بزنه و برات دل بسوزونه! 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻