2777
2789
مرد رویاها ینی کسی ک تو میخای همه ویژگی های ذهنتو داشته باشهاونجوری نیسولی ادم بدی م نیسب این دلیل گ ...

درسته همیشه ارزومون به حقیت نمیپیوند کاملش

کی میاد ؟؟

فک میکنی چند سال ازم بزرگتره ؟؟! 

I love mam0

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد رویاها ینی کسی ک تو میخای همه ویژگی های ذهنتو داشته باشهاونجوری نیسولی ادم بدی م نیسب این دلیل گ ...

درسته همیشه ارزومون به حقیت نمیپیوند کاملش

کی میاد ؟؟

فک میکنی چند سال ازم بزرگتره ؟

اگه اومد زمانی که بگی بهت خبر میدم☺️❤️

I love mam0
اهم راست میگی شاید من قضاوتش میکنم مامانم فقط دوسه تا از ضایعاتشو فروخت گفت حق نداری ضایعات منو بفرو ...

اونم الان داره از شما پیش خدا ناله میکنه میگه خدایا اینا وچیزهایی که من گذاشتم کنار پول لازم شدم بفروشمو الان اشغال و دست و پاگیر میبینن

من نان اور خونه ام میفهمم خانواده ادم چطوری قضاوت میکنن

اونم الان داره از شما پیش خدا ناله میکنه میگه خدایا اینا وچیزهایی که من گذاشتم کنار پول لازم شدم بفر ...

از خدا مسألت دارم به دلش صبر بده 

همیشه رو نماز بابا و مامانمو دعا میکنم همیشه 

اخه شما اینجا نیستی ببینی رفتارشو خیلی بهم برمیخوره 

I love mam0
اره خوبه ولی تظاهر داره مهربونه ولی این روزا فقط تطاهر داره مامانمو به ناحق زد توو سرش افتاد زمین دا ...

هرچی تعریف کردی مثل پدر خدابیامرز من بوده

برگرد دوباره پیام هامو بخون

قضاوت نکن وگرنه خدا یه نفرو تو زندگیت میفرسته تا پشت پرده عصبانیت پدرتو بهت نشون بده 

خدا اخلاقش با بنده جدیه

اصلا قضاوت نکن

بگو زن و شوهر دعوا کنن ابلهان باور کنن

یه دفعه پدر و مادرم باهم دعواشون شد

برادر بزرگم رفت پدرمو هل داد عقب

ظاهر قضیه مادرم مظلوم وکتک خورده بود

اون برادرمو خدا یه زن براش فرستاد که تمام سالهای ازدواجشون از دستش گریه کرد و مردم برادرمو سرزنش کردن که بی عرضه چرا این اشغالو گرفته و ...

زن معتاد و خائن

یه زن  میبینی تنشو که برای شوهرش هست میده به مردم

یه زن  میبینی پول شوهرشو بد خرج میکنه طوری که مردش میگه خرج کردنت به جیبم نمیخوره

یه زن میبینی حرف تو خونه رو به مردم میگه و ابروی شوهرشو میبره

و .....

مردا  رو این جور کارها دیونه میکنه