2777
2789
عنوان

حقوق برابر

| مشاهده متن کامل بحث + 5536 بازدید | 222 پست
شما یکم تحقیق کن میفهمی چرا به زن ها این حقو ندادن همین الانش زنا چنان بی ادب و بی حیا شدن ک وضعشون ...

خیلی عجیبه که زن هستین و اینو میگین

چون یسری ها مشکل دارن باید همه باهاشون بسوزن؟ 

پس مردا چی، میزنن میکشن خیانت میکنن هیچی شونم نمیشه ولی یدونه زن دست از پا خطا کنه همه بسوزن؟ 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

همین الانشم به نفع زن هست خیلی از زن ها حمایت خانواده رو ندارن یا خودشون شاغل نیستند چه جوری زندگی کنند؟ جاریم با مهریه خونه و ماشین رو برد و چون حق طلاق داشت خیلی راحت طلاق گرفت رفت میتونی هم مهریه داشته باشی و هم هر امتیازی رو که میخوای

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

در اون زمان به نفع زن بود یه لحضه فکر زمانی که بر می گشتی خونه پدرت اگه حتی میذاشتن کلی حرف روت بود ...

واقعا فکر کردی اون زمان قدیم اجازه میدادن زن با پول مهرش بره مستقل زندگی کنه؟؟؟ طرف خونه پدرش بود ماه بعد زود شوهرش میدادن که میگفتن زن مطلقه آب بخوره هزارتا حرف پشتش در میاد

هیچــ

حق طلاق چرته به نظرم 

مثلا طرف مهریه نخواد بگه من حق طلاق دارم فردا زرتی شوهرش خیانت کرد میگه حق طلاق دارم میره طلاق میگیره مهریه ایم نیست واقعا خوش به حاله مردو میشه 😐

حق حضانت حق اشتغال و تحصیل مهم هستن بقیه چرتن 

لایک نکن 

عزیزم اینا به تو سری خوردن عادت کردن

نه عزیزم اینا دقیقا همون داستانیه ک‌گفتم چون تو غار بودن روشنایی چسماشونو اذیت میکنه دوست دارن برگردن درون غار باز

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
همین الانشم به نفع زن هست خیلی از زن ها حمایت خانواده رو ندارن یا خودشون شاغل نیستند چه جوری زندگی ک ...

دیگه باید طرفت خیلی آدم حسابی باشه ک هم حق طلاقو بهت بده هم مهریه من در شرایطی گفتم که قراره برابر باشه چون اگه قراره برابر باشه خق طلاق در ازای مهریه

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
حق طلاق چرته به نظرم مثلا طرف مهریه نخواد بگه من حق طلاق دارم فردا زرتی شوهرش خیانت کرد میگه حق طلاق ...

حالا اونی ک حق ژلاق نداره مهریه داره سوعره انقدر اذیتش میکنه ولی طلاقش نمیده یا میگه مهرتو ببخش تا طلاق بدم چی؟

جوونم در هر قشری در هر صنفی آدم خوب بد هست قرار نیست همه مردا یا زنااا خوب باشن اگه اینجوری بود ک جه ...

عزیزم با این دیدگاه ازدواج نکن شما 

برده چیه

میدونستی زن نیم کره راستش فعاله یعنی احساساتش بیشتره حالا یه سری خانمها بدتر مثلا تا یه دعوا میشه میره طلاق بگیره بعد خنک شه بگه ای بابا اشتباه کردم بخاطر نوع افرینش هست ک خدا این حقو به اقایون داده 

ولی اگه طرفت انسان باشه و ببینید تفاهم ندارید  و نمیشه باهم توافق میکنید و جدا میشید 

باید به ازدواج به عنوان محل ارامش و سکون نگاه کرد نه میدون جنگ 

میخوای متاسف باشی باش من ترجیح میدم بچچمو با پدرش بزرگ کنم ،با باباشون سفر خارجه برم 

و اینو منو وهمسرم توافق کردیم هروقت دیدیم به بن بست رسیدیم بدون اذیت هم جدا بشیم 

این دیگه چه برده بودنیه؟؟؟؟

نه عزیزم اینا دقیقا همون داستانیه ک‌گفتم چون تو غار بودن روشنایی چسماشونو اذیت میکنه دوست دارن برگرد ...

دو یا سه سال پیش تو ی گروه مشاوره ازدواج بودم .ادمین گروه خیر سرش ب انی ازدواج هم بود. اینم بگم که تو گروه همه خانم بودن. بروز گفت مادر اقا پسر حق اینو داره که حتی بدونه دختر خانم دندون خراب داره یا نه.و جالبه در ادامه حرفش خانمها تایید کردن که بله خانواده پسر حتی حق داره دختر خانم را برای معاینه ببره.

همچی از بیخ و بن خرابه

شما یکم تحقیق کن میفهمی چرا به زن ها این حقو ندادن همین الانش زنا چنان بی ادب و بی حیا شدن ک وضعشون ...

محاله یک زن هرچند پشت کوهی و بی سواد و فاقد عقل باشه چنین حرفی بزنه مطمئنااا زن نمایی

هیچــ
دو یا سه سال پیش تو ی گروه مشاوره ازدواج بودم .ادمین گروه خیر سرش ب انی ازدواج هم بود. اینم بگم که ت ...

متاسفانه اینا خودشونو له خواب زدن نمیشه بیدارشون کرد حالا تو هی بگو نره اینا هی بگن بدوش