2777
2789
عنوان

چرا یه مرد پروفایل دوستای دختر قبلی رو نشون میده

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 32 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام.همین مدرک نشون میده که شما مهمون امروز و فردای ایشون هستی و بزودی شماهم جزو دوستدخترای قبلی این ...

من از خدامه بره ..مشکلم اینجاست که کنه ست نمیره...نمیدونم با چه ترفندی از زندگیم بندازمش بیرون

۱۱۰

اونجوری که همه میفهمن و ابروی من میره ..اونکه مرده اصلا براش مهم نیس..تازه امروز میگفت منو از پلیس و این چیزا نترسون تو حق نداری بری اگه م بری بزورم شده برت میگردونم.....

اینم بگم با دوسدختر قبلیش هم درگیری قانونی داشتن عادی شده براش

دوستان اینم بگم، خودش میگه یکسال پیش با دوسدختر سابقش که ۵ سال باهم تو رابطه بودن کات کرده و علت کات ...

مطمعن باش چند ماه دیگه پروفایل تو رو هم به یکی دیگه نشون میده میگه این دوس دختر قبلیم بوده 😏😏😏😁😁😁یعنی شک نکن 

شایدم حتی به بعدی بگه این قبلیه بهم خیانت هم کرده 

پسره ی احمق با این رفتار بچگونه اش خواسته بهت بگم نگا من چه آدم خفنی هستم با اینا رابطه داشتم و .. پ ...

پسری که بعد از چندماخ کات و چندبار برگشتن و جواب رد شنیدن یهو پست همکار خانم رو اد استوری میکنه از لج اکسشه یا واقعا با هم رل زدن؟؟

😘Thanks GOD 

من برام سوال شده

شما چرا با همچین آدمی موندی 

که منت میذاره سرت بابت انتخابت!!!!!

اونم با این گذشته درخشان

من دوستی با جنس مخالف رو درحد یکی دوتا می‌پذیرم

ولی وقتی گسی تعداد روابطش اینقدر بالاست بهش میگیم هرزه چه مرد باشه چه زن

ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔
دوستان اینم بگم، خودش میگه یکسال پیش با دوسدختر سابقش که ۵ سال باهم تو رابطه بودن کات کرده و علت کات ...

مثلث سازی

برو سرچ کن

مطمین باش برای تحریک تو و ایجاد حس حسادت و رقابت در تو اینکارو میکنه

خیلی جدی و محکم بهش بگو دفعه بعد اگ اینکار چیپ رو انجام بده برای همیشه کات میکنی

😘Thanks GOD 
پسری که بعد از چندماخ کات و چندبار برگشتن و جواب رد شنیدن یهو پست همکار خانم رو اد استوری میکنه از ل ...

هر جفتش امکان داره! 

ولی وقتی استوری می‌کنه یعنی طرف مقابل متوجه استوری کردنش شده وقتی واکنشی نشون نداده و .. یعنی رل زدن 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه