سلام.من چندماهی هست با یکی تو رابطم.قبلا هم راجعبش تاپیک زدم..امشب من تو استوریهای قدیم اینستاش روز تولد ش عکسشو با یه دختری که صورتش معلوم نبود دیدم اونم گفت مال قبل از اومدن توبوده و حتا کمی بعد پروفایل دختررو تلگرام بهم نشون داد.و بعدم کلی پروفایل دختر که قبلا باهاشون روابطی داشته نشونم داد البته قبلا چند باری موقع دعواها بهم میگفت تو تلگرامم همه دوستای دختر قبلیم هستن چون سالهاست تلگراممو پاک نکردم پروفایل همه شون بالا میاد بهت نشون شون میدم تا بفهمی من گزینه های زیادی دارم ولی تورو انتخاب کردم چون کنار تو حالم خوبه و ارامش دارم و اخلاق برام خیلی مهمه ....خلاصه پروفایلایی که بمن رندوم نشون داد دوستای دختر قبلیش خیلی از من از نظر قیافه و تیپ و ظاهر سر تر بودن ..من الان واقعا برام سوال شده چرا اومده سمت من برا رابطه؟!!!
میشه از تجربیاتتون راهنمایی م کنین لطفا دوستان.ممنون
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اونجوری که همه میفهمن و ابروی من میره ..اونکه مرده اصلا براش مهم نیس..تازه امروز میگفت منو از پلیس و این چیزا نترسون تو حق نداری بری اگه م بری بزورم شده برت میگردونم.....
اینم بگم با دوسدختر قبلیش هم درگیری قانونی داشتن عادی شده براش
پسری که بعد از چندماخ کات و چندبار برگشتن و جواب رد شنیدن یهو پست همکار خانم رو اد استوری میکنه از ل ...
هر جفتش امکان داره!
ولی وقتی استوری میکنه یعنی طرف مقابل متوجه استوری کردنش شده وقتی واکنشی نشون نداده و .. یعنی رل زدن
آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه