2777
2789
عنوان

مدارس تعطیل نشددددد😑

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 79 پست
منم تجربی ام دوازدهم امتحان عربی دارم هیچی نخوندم هیچیییی اصلا نمیتونم بخونم

بخدا فیزیک دوازدهم اصلا بلد نیستم لامصب برمیدار تو یه سوال یه جوری مفهومی میده دو تا فرمول با هم میخواد

وای من هنوز نخابیدمممممینی خابم نیومدساعت ۸ نیم هم باید مدرسه باشمزودتر میزم ولی

منم قراره ۸ مدرسه باشم 

هیچی نخوندم استرس هم دارمممم

خدایااااا

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوبه تو این همه بدبختی دلم به این خوشه که دیگ مدرسه ندارم . خدایا شکر

😂😂 مامان منم داشت همینو میگفت 

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

دقیقااااا کاش به جای تعطیلی ها یکم برسن به وضعیت ما تو کلاس بخ میزنیم از سرما به جای درست کردن انرژی ...

عزیزجان،زمان ماازاین سردتربود ، برف خیلی بیشترمیبارید، باران که دیگه هیچی، اطلاع رسانی تعطیلی مگه بود

میرفتیم مدرسه میکفتن تعطیل برمیگشتیم 😂😂😂

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
بازهم یه پله بالاتر از اونایی هستی که درس نخوندنشونو گردن اینو اون میندازن و فقط خودشون مشکل ندارن.ب ...

دقیقا آنقدر دلم برا پدر و مادرم میسوزه تو این گرونی کلی کتاب و هزینه مدرسه و ....

دیگه قول دادم امتحان های بدی رو بخونم همش مبخوام که بخونم ولی نمیتونم 

ولی از این امتحان اومدم دیگه میخونم 

[QUOTE=366001513]منم قراره ۸ مدرسه باشم  هیچی نخوندم استرس هم دارمممم خدایااااا[/QUOTE

برای ما این امتخانمون کلا گزینه ای 

رو خانی کردم فقد

چون این درسمون کتاب ندارع

پی دی افع

تو پی دی آف فقد سوال بود جوابش نبود

۳ ساعت جوابشو هم سوالشو نوشتم هم از گوگل هوش مصنوعی جوابشو پیدا کردم 

بعد هی میومدم ببینم این جوابش داخل اون چهار تا گزینه هست یا نه

مردم دیکهههه بیشتر از ۳ ساعت شد

واقعن ارزششو نداشت...

کاربر جدید نیستممم اونیکی اکانتم اخطار زرد دارمم

بخدا فیزیک دوازدهم اصلا بلد نیستم لامصب برمیدار تو یه سوال یه جوری مفهومی میده دو تا فرمول با هم میخ ...

امتحان فیزیک ما اصلا وقت هم ندادننننن😭

معلم ما هم برمیداره یه سوال هایی در میاره که  بیا و ببین 

خوندی؟

عربی که خوبه بابا من ریاضی دارم اصلا فصل یکش پدرمو دراورده هنوز دارم میخونم فردا امتحان ریاضی دارم

وایییی  امتحان ریاضی رو قراره چیکار کنممممم😂😭😭

من عربی رو نخوندم فقط خدا کنه ۱۰ بشممم