2777
2789

قبلنا یه عده اطرافیان اذیتم کردن با حرفاشون 

الان خوبیم با هم 

اما همش فکر اونا نیاد تو ذهنم و ظلمایی که دیدم 

و اینکه مجبورم باهاشون خوب باشم 

چطور فراموش کنم ؟چطور اصلن فکر نکنم ؟بخدا خیلیم مشغولم اما فکرشون دست از سرم بر نمیداره

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه کسی بهمون بدی کرد تو فکر باشیم ناراحت باشیم اسمش وسواس فکری هست یا زودرنجی ؟

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی
اگه کسی بهمون بدی کرد تو فکر باشیم ناراحت باشیم اسمش وسواس فکری هست یا زودرنجی ؟

اگر هی بیاد تو ذهنمون وسواسه  فکر کنم 

حق ناراحتی که داریم 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
اگر هی بیاد تو ذهنمون وسواسه فکر کنم حق ناراحتی که داریم

داداشم داره . خیلی کینه ای هست . مثلاً میگه ده سال پیش فلانی بهم اینجوری گفتذ.مدام میاد تو ذهنش

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی
اگر هی بیاد تو ذهنمون وسواسه فکر کنم حق ناراحتی که داریم

برا منم زیاده ،از سودا هست ،حس میکنم زیاد قهوه بخورم بیشتر هم میشه ،اصلاح مزاج کن .واین که من موقع هوایی که یادم میوفته به این فکر میکنم که نگه داشتن کینه باعث سرطان میشه.بسپاریدشون به خدا و فراموش کنید ،کلا بیخیال باشید

بعداز هرسختی اسانی است
داداشم داره . خیلی کینه ای هست . مثلاً میگه ده سال پیش فلانی بهم اینجوری گفتذ.مدام میاد تو ذهنش

بخدا دست خودش نیس 

برو دکتر منم داشتم خوب شدم

روانپزشک؟چی داد بهت؟

یا سری رفتم گفت با نشاور خوب شو دارو نمیخوای ولی بدتر شدم 

روانپزشک؟چی داد بهت؟یا سری رفتم گفت با نشاور خوب شو دارو نمیخوای ولی بدتر شدم

ن ن مشاور رفتم ارجاعم داد ب روانپزشک ، بیشتر داروی سرترالین برا اظطراب و وسواس خوبه و پرانول من الان هردو میخورم