2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمال زیاد مال ویروسیه که گرفتی. من هفته پیش سرماخورده بودم یه چشمم باد کرده بود. خیلی سردرد نداشتم ولی سرگیجه زیاااااد. پسرمم ازم گرفت اونم طفلی چشمش ورم کرد. آنفولانزا بودا ولی چشم هم درگیر میشد و درد میکرد

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)

دوره ش بگذره خوب میشی. احتمالا نهایت دو سه روز دیگه تمومه. مال من دوهفته شده، خوب شدم ولی هنوز سرفه دارم. 

ان شاءالله زود رفع شه

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
دوره ش بگذره خوب میشی. احتمالا نهایت دو سه روز دیگه تمومه. مال من دوهفته شده، خوب شدم ولی هنوز سرفه ...

مرسی عزیزم وای من چشم درد شدید و سردر شدید دارم 

انگار دارم میمیرم خیلی شدبده

مرسی عزیزم وای من چشم درد شدید و سردر شدید دارم انگار دارم میمیرم خیلی شدبده

سخته ووقعا. ان شاءالله زود رفع شه  

میگرن بیشتر تو گیچ گاهه و حالت های موجی داره و هی توسرت جا به جا میشه... معمولا همراه حالت تهوعه  و ممکنه تا نخوابی درست نشه...  امواج دردش مثل اینه کع دیدی تو یه آب یه سنگ میندازه یه موج دایره ای درست میشه هی میره عقب تر دقیقا درد میگرن اینجوری که خدا واقعا برای کسی نخواد...  از زندگی سیر میشی... فقط میخوای یه لحظه بیهوش بشیی