2777
2789
عنوان

نخندینا ولی نمیخوام هیچوقت بمیرم

327 بازدید | 25 پست

میدونم همه از مرگ بدشون میاد ولی من واقعت اینجارو دوست دارم حتی استرساشو حاضرم تحمل کنم ولی عاشق چالشم نمیخوام بمیرم خدایا منو نکش😭😭

این دنیا خیلی قشنگه با تمام سختی ها

عزیزم چه بخوای چه نخوای بلاخره قیامت میشه و میمیری

از دیدگاه علمیشم میتونیم بگیم خورشید یه ستارس و ستاره هام یه روزی میمیرن

و خورشیدم بلاخره میمیره

و اگه خورشید بمیره ما یخ میزنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطور 🥴

اصلا نمیخوام بمیرم . حتی پیر هم نشم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

خستم) 

از جنگ بر میگردی، خدا میداند که به جنگ رفته بودی. خاک روی پیراهنت را میتکاند و نشان لیاقتی به تو میدهد. نشان لیاقتش اما مدالی نیست که بر گردنت بیاویزی. نشان لیاقت خدا تنها چند خط ساده است. خط های ساده ای که بر پیشانی ات  اضافه میشود. و روزی میرسد که پیشانی ات پر از دستخط خدا می شود.آیینه ها می گویند آن کس زیباتر است که خطی بر چهره ندارد. آیینه ها اما دروغ می گویند. دستخط خدا بر هر صفحه ای که بنشیند، زیبایش می کند.جوانی بهایی است که در ازای دستخط خدا می دهیم.دستخط خدا اما بیش از اینها می ارزد، کیست که جوانی اش را به دستخط خدا نفروشد!خانم عرفان نظر آهاری
منم همینطور 🥴اصلا نمیخوام بمیرم . حتی پیر هم نشم

اکسیر جوانی تهیه کن

شما وکیلی؟ خیلی سختی کشیدی تا وکیل شدی؟

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
چ جالب. من فک میکنم اکثرا دوست دارن بمیرن

خب آره دیگه اینم از معدود آدم هاست

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
اکسیر جوانی تهیه کنشما وکیلی؟ خیلی سختی کشیدی تا وکیل شدی؟

اگر واقعی بود تهیه میکردم

سختی منظورت چیه ؟ درس خوندن برام سخت نبوده هیچوقت

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اگر واقعی بود تهیه میکردمسختی منظورت چیه ؟ درس خوندن برام سخت نبوده هیچوقت

یعنی دنگ و فنگ زیادی کشیدی یا نه و اینکه الان 

احساس میکنی بردی یا باختی؟

وقتی وکیل شدی چه چیزای زندگیت تغییر کرد