2777
2789
منم التماس دعا دارمشب شام ماکارونی داشتیم بچم از یربع پیش همش استفراغ میکنه نگران شدم😭

برای بچه ات حمد شفا میخونم

فردا ببرش دکتر اول صبح 

یا اگر میتونی ببرش اورژانس

ایشالا چیزیش نباشه و سلامت باشه

برای بچه ات حمد شفا میخونمفردا ببرش دکتر اول صبح یا اگر میتونی ببرش اورژانسایشالا چیزیش نباشه و سلام ...

ممنون گلم

توروخدا خیلی دعا کن اگ خدانکرده چیزی باشه همین ویروس سرماخوردگی باشه رفع شه

باباش شبکاره صب میاد

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بغلمه خیلی کوچولوئه یکسال نیمشه😭

🥺🥺😥دورش بگردم خیلی کوچیکه که

هم سن خواهرزادمه

آجی نترس باور کن چیزیش نیست

بعد ببین بچه  کوچیکه برا همین تحمل ماکارونی رو نداره

که زخم هر شکستِ من، حضورِ یک جوانه شد...🤍🕊
🥺🥺😥دورش بگردم خیلی کوچیکه کههم سن خواهرزادمهآجی نترس باور کن چیزیش نیستبعد ببین بچه کوچیکه برا ه ...

خدانکنه

ممنون عزیزدلم مرسی از مهربونیت

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
ممنون گلمتوروخدا خیلی دعا کن اگ خدانکرده چیزی باشه همین ویروس سرماخوردگی باشه رفع شهباباش شبکاره صب ...

اماده و بیدار باش صبح ببرش دکتر.

سرخود هم بهش اصلنننن دارو نده

پیام هارو خوندم، ب جرف این خانوم ها ک میگن دارو بده گوش ندی ها.. بچه یک و نیم ساله همینش مونده قرص بخوره!!! شاید بهش نساخته یا با یه غذای دیگه بوده مسموم شده... دکتر ببینه بهتره. 

حتمن دعا میکنم عزیزم. نگران نباش. ولی جانب احتیاط رو رعایت کن و دکتر ببرش

اماده و بیدار باش صبح ببرش دکتر.سرخود هم بهش اصلنننن دارو ندهپیام هارو خوندم، ب جرف این خانوم ها ک م ...

ممنون عزیزم

اگـگفتن دارو سنش نمیدونستن

چشم حتما التماس دعا

ممنون عزیزماگـگفتن دارو سنش نمیدونستنچشم حتما التماس دعا

سلامت باشید

کلن نباید دارو بدون مشورت پزشک تجویز بشه برای بچه اونم مخصوصا.. حالا هر سنی... امیدوارم زودتر نی نی قشنگتون خوب بشن🌌🤍

سلامت باشیدکلن نباید دارو بدون مشورت پزشک تجویز بشه برای بچه اونم مخصوصا.. حالا هر سنی... امیدوارم ز ...

مواظبم دارو نمیدم تا دکتر ببینه

فدای محبتت خداخیرت بده