2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من وقتی کنار مامانم خواب بودم مامانم میگفت تو خواب داد میزنم یا حتی گریه میکنم رفتم پیش دعا نویس ۷ م ...

ما هم یه دعا نویس تو شهرمون داریم سنش بالاست ولی میگه هرچقدر خودت میخوای پول بده

دعاهاش هم معجزه میکنه

به چشم دیدم برا خودم برای همین خواب و ترسیدن 

دخترامگ هردو میترسیدن با همین دعا خوب شدن

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂

قرآن بذارید بالای سرش 

قبل خواب براش آیه الکرسی بخونید

چهار قل و آیه الکرسی و ان یکاد هم بخونید برای رفع چشم زخم هم خوبه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
ما هم یه دعا نویس تو شهرمون داریم سنش بالاست ولی میگه هرچقدر خودت میخوای پول بدهدعاهاش هم معجزه میکن ...

منم همینطور موقعی که رفتم دیدمش دستمو گرفت یه دعایی خوند وقتی چشم هامو بستم دیدی سیاه میبینی و تاره من قرمز دیدم و هنوز دقیق رنگشو یادم میاد که خیلی جیغ بود