2777
2789
عنوان

چرا هیچکس به من جذب نمیشه

41 بازدید | 2 پست

سلام من  ۱۵ سالمه و کلاس نهم هستم

بچه درس خون کلاسمونم و همیشه نمراتم بیسته یه رقیب دیگه هم دارم اونم مثل من همیشه ۲۰ میگیره ولی وقتی معلم میگه براشون دست بزنین برای من هیچکس کلا دست نمیزنه و به جز دوست صمیمیم‌ کسی دست نمیزنه برام ،حالا این به کنار

تازه فهمیدم که بچهای کلاسمون یه گروه چت دارن تو تلگرام و همشون توش عضون به جز من که تازه از دوست صمیمیم فهمیدم که گروهی هست

و من تقریبا یکی دوهفته میشه که بهشون گفتم منم عضو گروه کنن 

اولاش زیاد پیام نمی‌دادم و یکی از بچهای کلاسمون که مدیر گروه هست بهم گفت که اگه نمیخوای پیام بدی لف بده چون من کلا هرکی پیام نمیده رو از گروه پرت میکنم بیرون (من اصلا کاری به هیچی ندارم فقط نگاه کنید چجور باهام حرف میزنه با اینکه هیچ کاری به کارش ندارم )

منم گفتمش که اوکیه از این به بعد صحبت میکنم خلاصه منم دیگه تو بحثا مشارکت میکردم ولی وقتی هم حرفی تو گروه میزدم یا اصلا کسی جواب نمی‌داد یا اینکه با تیکه جوابمو میدادن جوری که انگار ارث باباشون کشیدم بالا

حس میکنم هیچکس منو آدم حساب نمیکنه

بخدا با اینکه درس خون کلاسمونم ولی آدم پایه و باحالیم و خایه مال نیستم و باهیچکس هم دشمنی ندارم و بد رفتاری نمیکنم ولی همه هم تو مجازی هم تو واقعیت جوری برخورد میکنن که انگار از من متنفرن و کلا نه باهام صحبت میکنن نه باهام مثلا شوخی چیزی میکنن ولی با دوست صمیمیم‌ که تازه امسال به کلاسمون اضافه شده  انقد خوب رفتار میکنن حتی اگه بهشون نزدیک نباشه

بخوام شخصیتمم‌ بگم من کلا خیلی ساکت و درونگرام و بششششدت خجالتی ولی تو کلاس خشک و بی روح نیستم با همه خوب رفتار میکنم فقط مثلا به هرکسی اونقد نزدیک نمیشم نمیدونم منظورمو‌ متوجه میشید یا نه

به نظرتون مشکل من چیه که هیچکس باهام حال نمیکنه و انقد همه ایگنورم میکنن:(؟

خب تو گروه برا چی میخوای عضو شی وقتی حرف نمیزنی

احتمالا فکر میکنن چیز مالی .یا مثلا یطوری درسخون هستی ک بچه ها فکر میکنن همش چاپلوسیه معلمارو میکنی .مثلا اونایی ک همش میگفتن خانوم من بیام و فلان یا زیاد حرف نمیزنن.یا بچه ها هرگاری ک میکنن باهاشون هماهنگ نیستی

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.