2777
2789
عنوان

ترجیح میدین خواهر شوهر داشته باشین یا برادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 107 پست
همسر من برادر ندارهفقط ۲ تا خواهر داره و راضیم خیلیاگه برادر داش دوس نداشتم😂

وااای خانم زیتون پرورده گللل😂

قربونت برم خواهر شوهرات اذیتت کردن به خودم بگو تیکه تیکشون میکنم😂❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایی جدا از شوخی با اینکه خودمم خواهر شوهرم دارم میگم عروسا بهتره به خواهر شوهرشون اعتماد نکن ولی ب ...

پسرم ۴سالشه یاد گرفته خرابکاری کنه بگه کار فلانیه چون عمه جان گفته...

عمه اش به خیال خودش با بچه شوخی میکنه ولی اینا همه برای بچه یه جور درس زندگیه. 

خدا خودش به همه کمک کنه به منم کمک کنه پسرم رو بتونم خوب تربیت کنم 

خواهرشوهر دلش نمیخواد زندگیه داداشش از هم بپاشه هر چند موش بدونه ولی جاریه کثیف دوست داره زندگیه جا ...

یا خدا چرا اینجوری میکنن خدایی مثل مدال خامه ملی برتری چیزی میده مادرشوهر به اینا ؟

برادرشوهرخاله زنک که بخاطراینکه زن بی ارزششوببره بالا وبهابده چندتاشودارم خواهرشوهرام هم حسادت دارن ولی لااقل ظاهروحفظ میکنن پس ترجیح ام این بود شوهرم بچه سرراهی می بود

گاهی انسانم آرزوست
برعکس جاری ها مامان من مااااهن .منم سرهمی مساله ک فکر کردم همه اینطورن بایکیشون رفت امد کردم نتیجش ا ...

عزیزم بمیرم 😂😂❤️چه شانس بدی داشتی شما قطع ارتباط کن خودتو راحت کن

باز جاری های مامان من ماری هستن واسه خودشون آرامش نذاشتن واسه ما همش فتنه

پسرم ۴سالشه یاد گرفته خرابکاری کنه بگه کار فلانیه چون عمه جان گفته...عمه اش به خیال خودش با بچه شوخی ...

عزیزم نزار بچت با خواهر شوهرت تنها باشه اصن رفت و امداتو کم کن بخدا این اخلاقا بمونه تو سرش هیچ جوره درست نمیشه ها دیدم که میگم

اگه من با عشقم ازدواج کنم

بچه هام نه دایی دارن نه عمه

در عوض 3 تا خاله دارن بایک عمو   

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
چه کسی بهتر از تو آخه

وایییییییییییییییییییی

اعتماد به نفس گرفتم من

فکر کنم میخوای برای داداشت حرم سرا باز کنی   

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
برادرشوهرخاله زنک که بخاطراینکه زن بی ارزششوببره بالا وبهابده چندتاشودارم خواهرشوهرام هم حسادت دارن ...

🤣🤣اصن شوهر باید تک فرزند باشه

واااای چقدر بدم میاد از مردای خاله زنک واسه آرامش خودتم شده این قضیه ها دوری کن 

یا خدا چرا اینجوری میکنن خدایی مثل مدال خامه ملی برتری چیزی میده مادرشوهر به اینا ؟

والا منم موندم  حالا مثلا اعتبار جمع کردن جلو یه پیرزن پیرمرد که پس فردا تو گور خاکن چه ترزشی داره   باید بهشون گفت بابا تو بهتر  بالاتر  عروس خوبه و گله و بساز و علی فقط خفه شو گم شو یه گوشه خفخون بگیر 

🤣🤣اصن شوهر باید تک فرزند باشهواااای چقدر بدم میاد از مردای خاله زنک واسه آرامش خودتم شده این قضیه ...

والا من دوری میکنم اونـــــاوسط زندگیم خودشونوهی جامیـــــــدن

گاهی انسانم آرزوست