2777
2789
عنوان

برادرم یه دختری پیدا کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 20677 بازدید | 207 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم توضیح دادم تو پیام قبلیمبعد ی مدت انتقال بدن ب پسرشون ولی الان بخرن واکنش خانم رو ببینن ک واسه ...

خب چون برای شما مشکلی ایجاد نشده دلیل نمیشه برای بقیه هم نشه . من صد تا پرونده به شما نشون میدم ‌که اموال به اسم مادر خورده و مادر به دلایلی فوت کرده به ورثه رسیده . یا فروخته . یا لج کرده و برنگردونده 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

اگه من واسه زندگی کردن رفته باشم بلهدرضمن من قبلش هم گفتم تو پیامای قبلی اول بزنن ب اسم مادرشون ببین ...

عزیزم نمیشه بگی اون دختر شرایط خاصی ایجاد کرده 

برادر استارتر هم یه طرف قضیه هست دیگه 

یه دختر و پسر با هم دوست شدن و تصمیم بر ازدواج گرفتن به همین سادگی 

حالا تفاوت مالی دارن یه کم باهم که خیلی وقتا پیش میاد این قضیه 

من خودم به شخصه اگه همسرم چیزی می‌خرید به نام مادرش میزد ناراحت میشدم پس برای دیگران همچین نسخه ای نمیپیچم

انقد فکر کردم بخدا دارم دق میکنم .ولی همش باید سکوت کنم تا اوضاع بهم نریزه

منظورم این بود رو هرچیز ساده و کوچیکی نخوای خیلی زوم کنی

یه مدت باید اصلا کاری نداشته باشی و فقط یکم زمان به خودت و بقیه بدی جلوتر که برین راحتتر میشه همدیگه رو شناخت

و بازم میگم رو هرچیز جزئی و بی اهمیتی زوم نکنی که چیزای اصلی و مهم رو یادت بره و... 

بازم میگم ایشالا هرچی خیره

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

نماز خاصی داره ؟اگه بگید ممنون میشم حتما انجامش میدیم

نه نماز نیست 

توکل به خداست و از ته دل دعا کردنه 

بره زیر آسمون دستاشو بالا ببره و دعا کنه از عمق وجودش

دعای مادره که در حق فرزند گیراست 

اما خب باید حتما تحقیقات از محل های مختلفی هم انجام بدید 

دختره تا الان که گستاخ بودن خودش رو نشون داده و به نظرم مادر و پدرش هم سادگیشون رو نشون دادن که انقدر به دختره رو دادن که براشون تصمیم میگیره و وسط حرفشون میپره 

از خدا کمک بگیرید برادرتان به راه درست هدایت بشه و اگر بده خودشون پا پس بکشن قبل عقد 

نه نماز نیست توکل به خداست و از ته دل دعا کردنه بره زیر آسمون دستاشو بالا ببره و دعا کنه از عمق وجو ...

باشه گلم حتما ب مامانم میگم انجام بده .خدا خیرت بده

لطفا لایک نکنید .سپاس
خب چون برای شما مشکلی ایجاد نشده دلیل نمیشه برای بقیه هم نشه . من صد تا پرونده به شما نشون میدم ‌که ...

منم هزاران مورد دیدم ک طرف تا ب مال و منالی رسیده زنش مهریه رو گذاشته اجرا از چنگش در اورده

استارتر گفتن مادرشون حتی حاضر نمیشه ب دروغ چیزی ب داداششون بگه واسه همین گفتم اول ب اسم مادرشون کنن و بعد انتقال بدن

درضمن ی چیزی هم هست ب اسم صلح عمری

میتونن برای انتقال سند این بند رو اجرا کنن

ک این ملک مال پسرشونه ولی تا زمان حیات مادر قابل فروش و انتقال نیست

تبصره زیاده

قانونی ثبت کنن ک بعد مشکلی پیش نیاد