2777
2789
عنوان

اونایی ک نامزد یا پارتنر دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 52 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ماهم داعم درحال دعواییم ولی بدون همم نمیتونیم🥲

من یه رفیق پسری داشتم قبل رابطه

رفیق نامزدمم بود

بعد یبار پیام داده بود که چخبر از خودت و نامزدت

نامزدم خیلییی عصبی شد و داشت بلند بلند با خودش حرف میزد میگفت مادرتو فلان

منم فک کردم داره به من میگه

چنان جیغی زدم کل خانوادشو شستم گذاشتم کنار

بعد گفت مگه من باتووووو بودمممم

سر همین یه هفته بحث داشتیم🥲شدید

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

دیدم عزیزمعذرخواهی کن ازش از دلش در بیار و بگو که قصدی نداشتی

هعی احساس میکنم دیگ هیچوقت رابطمون مثل قبل نشه

اولین روز سربازیش بجای اینکه بهش روحیه بدم همچین کردم لعنت ب من

من یه رفیق پسری داشتم قبل رابطهرفیق نامزدمم بودبعد یبار پیام داده بود که چخبر از خودت و نامزدتنامزدم ...

وای چقدر بد منم اخرین دعوامون بخاطر یه سوتفاهم کلی بهش فحش دادم ب خودش و خانوادش  ولی اون سکوت کرد یعنی واقعا از خودم متنفر شدم تاپیک قبلمو ببین نظرتو بگو

بگو😂تاپیک قبل منو بخونخیلی ناراحتم خیلییی😭

ببین من ۴ ساله ازدواج کردم 

تو خانواده آروم بزرگ شدم حتی صدای بلند بابام رو نشنیدم

بعد خانواده ی شوهرم به شدت اهل دعوا و فحاشی و داد و بیداد

اون اوایل شوهرم حتی موقع دعوا منو میزد( کلا عصبی میشه دیوانه میشه ، مشت تو دیوار و شکستن چیز میزای دور و برش و...)

ولی کم کم بهتر شد  الان فقط داد و بیداد و فحشه و نهایتاً پرت کردن چیز میز

ولی خب من از همون بار اول که دستش روم بلند شد دیگه ازش متنفر شدم و از چشمم افتاد 

شاید از شدتِ جستجوست که چیزی نمی‌یابی؛آرام و رها باش! آنچه برای توست، تو را پیدا میکند🫠

وای چقدر بد منم اخرین دعوامون بخاطر یه سوتفاهم کلی بهش فحش دادم ب خودش و خانوادش ولی اون سکوت کرد ی ...

عزیزم خب چرا طرف به شک میندازتت؟

باید همچیو روشن میکرد برات 

بعدشم هر کی فکر کنه پارنترش خیانت کرده عصبی میشه

بیخودی عصبی نشدی ولی عذرخواهی کن

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..