2777
2789
عنوان

برادرم یه دختری پیدا کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 18700 بازدید | 207 پست
آهاخوبه نزدیکی زیاد هم باعث دخالت های ناخواسته میشه

من اومدم شهر شوهرم البته ناگفته نمونه شهرش شهر مورد علاقم بود میخواستم کنکور که دادم بیام اینجا دانشگاه که یهو به شکل دیگه اومدم 😄 همسرمم به خاطر من از روستاشون‌ اومده تو شهر خونه اجاره کردیم از اول ازدواج 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

دختره و خانوادش هیچی ب ما نمیگن .مامانم میگفت کلا ن سوال پرسیدن ن دختره گزاشت کسی صحبت کنه .گفته همه ...

وخیلی به وضع ظاهر زتدگی توجه کنید

مثلا اگه شما از خودتون خونه دارید اونا هم باید داشته باشند از یک  طبقه باشید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم طلای الان همون طلای عروسی هست. الان نمیخره که بعدا هم بخرهاین که جدا از اون نیست. خواهر منم با ...

خیلی زیاد ‌.ما شهر تهرانیم اینا اکبر اباد .اطراف تهران ی جای معروف ب محله بد

لطفا لایک نکنید .سپاس
دختره و خانوادش هیچی ب ما نمیگن .مامانم میگفت کلا ن سوال پرسیدن ن دختره گزاشت کسی صحبت کنه .گفته همه ...

یعنی داداشت وا داده؟؟؟؟؟؟ 

انقدر زود قبول کرده؟؟؟ 

شرایط خرید خونه داره؟ 

ببین اگه میخواد خونه بخره بگو اول بزنه ب اسم مامانت

بعدا ک مطمئن شدید انتقال سند بده

خیلی سخته تو این شرایط چیزی از دست بدی

مگه چاله میدونه

دختری که حتی به ظاهر جلوی بقیه از مادر پدرش حساب نبره، از شوهر میخواد ببره؟

از این کارش خوشم نیومد

البته شایدم جو گرفتش

باید بازم امتحان شه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم طلای الان همون طلای عروسی هست. الان نمیخره که بعدا هم بخرهاین که جدا از اون نیست. خواهر منم با ...

عزیزم کسی ک نیومده بیاد بره طلا بخره عجیب نیست ؟

رینگ با سرویس خیلی فرق داره 

لطفا لایک نکنید .سپاس
داداشم کلا خرررر شده .همه جوره

ببین گلم ما تهران هستیم و زن داداشم اطراف تهران 

از نظر مالی زمین تا آسمون فرق داریم با خانواده زن داداشم 

ولی زن داداشم اینقدر خوب و مهربون و خانمه که هر چی بگم ازش کم گفتم برات 

الان اون یکی برادرم مجرده همه میگیم کاش یه عروس دیگه مثل همین زن داداشم پیدا کنیم براش 

ما هم اولش دقیقا مثل شما با دید بد رفتیم و حتی دوران نامزدی از دست زن داداشم حرص می‌خوردیم ولی بعد عروسیشون تازه دیدیم چقدر خانمه و دوست داشتنیه

شاید شما کلا با دید بد رفتید جلو و برای همین ازش خوشتون نمیاد 

مگه چاله میدونهدختری که حتی به ظاهر جلوی بقیه از مادر پدرش حساب نبره، از شوهر میخواد ببره؟از این کار ...

ن بخدا ب برادرم گفته همه کاره خودمم ‌.مامانمم گفت هر کی حرف می‌زد دختره می‌پرید وسط صحبت دیگران .تازه از مامانم پرسیده دخترت چیکارس حقوقش چطوره

لطفا لایک نکنید .سپاس
من اومدم شهر شوهرم البته ناگفته نمونه شهرش شهر مورد علاقم بود میخواستم کنکور که دادم بیام اینجا دانش ...

عزیزم چند ساله متاهل شدی؟ زندگی شهر دور از پدر مادرت خیلی سخته؟

عشق منم همشهریم نیست

بعد چون پست دولتی داره نمیتونه بیاد شهر من. یا به این راحتی ها نمیتونه بیاد

نمیدونم چیکار کنم

اگه به گذشته بر میگشتی و شوهرت رو نمیشناختی و علاقه الا نبود، با پسر شهر دیگه ازدواج میکردی یا همشهری؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***