2777
2789
عنوان

لطفا بیاید راهنماییم کنید🥲😭

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 27 پست
ممنونم🙂 من تا حالا زنگ‌نزدم ب این شمارهمشاوره ازدواج میدن؟رایگانه یا پولی؟

اره عزیزم هزینه اش از شارژ گوشیت کم میشه واسه هر زمینه ایی ک بخای مشاوره میدن موفق باشی گلم خدا هست ب همون بالاسری توکل کن

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نامزدم همینطور بود یعنی تو گذشتش دوست دختر زیاد داشت

ولی خب رابطه ج...نداشته 

عشقش بهم ثابت شده

حتی قبل اینکه من بفهمم بهم گفت همچین گذشته ای داشتم و الان میدونم چه ادم احمقی بودم و... 

اگه امضامو دیدی،برا روال شدن زندگیم ی صلوات بفرست🥲:) 

من مشکلم اینه اعتمادم بهش صفره🥲

وقتی که میگین اعتمادم صفر هست و حس نظر قلب فکرتون منفی و رد شده هست پس دیگه معنا نداره که ذهن تون شلوغ کنید راجبع موضوعی که رد شده هست براتون به تفهمیم بیان بیارید پس فراموش کنید تا از ذهن تون هم پاک بشه 

از لحاظ عقلی رد شده اما دلم نه 😓

حرف اول تو همه مواردها تعقل عقل تفکر میزنه اینجاست که پرودگار زیبا وقتی انسان افریده احسن به خودشون دادن چرا که انسان باید بر تجربه هایی که کسب میکنه ازشون تعقل عقلی بگیرین نه احساسی اگه احساس رجوع روح بشه نود درصد شکست همراه آسیب هاش داشته حرف اول عقل تعقل فکری ب وجود میاره که یکی از ارکان های اصلی انسان که اسمش هست اراده پیش بیاد جلوگیری کنه از حس احساس عاقلی بگیره چون هرجا احساسات جای عقل بگیره نا عاقلیت داره و همراه آسیب ها همیشگی پس نزارین احساسات جای تعقل فکری تون بگیره وگرنه آسیب ها سخت اصلا ارزش نداره 

ازدواج نکردی باهاش؟چرا میگی احمق؟🥲یعنی کاراش تکرار کرد؟

عزیزم اون بهم گفت که تو گذشته ادم احمقی بودم و اشتباهاتی ازم سر زده

منم قبول کردم که مربوط ب گذشتش بوده

ای والا فعلا میگذرونیم

اگه امضامو دیدی،برا روال شدن زندگیم ی صلوات بفرست🥲:)