2777
2789
عنوان

با یکی رفتم دو رابطه بعد دوماه فهمیدم زن داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1680 بازدید | 107 پست

به نطر من با این وضعیت نمیشه به هیچ کس اعتماد کرد 

همیشه دیت اول بگید شناسنامه بیارن

شما هم سعی کن کلاس هاتون رو با شخص دیگه ای بردارید

اکثر مردها همین حرف رو میزنن ک دوستش ندارم و فلان همش دروغه

به نطر من با این وضعیت نمیشه به هیچ کس اعتماد کرد همیشه دیت اول بگید شناسنامه بیارنشما هم سعی کن کلا ...

آره واقعا شناسنامه واجبه

منم چقدر ساده همون روز گوشیشو نگرفتم چک کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آفرین دخترخوب بهترین کارو کردی هیچ توجیهی نداره زن داشتنش اگه میخوادازاین گهابخوره حتی اگه زنشو دوست نداره بره طلاقشو بده بعدنوبت بعدی بشه 

باحرفاش خام نشوهمه مردا میان میگن زنمون یه مشکلی داره ولی توخودت یه لحظه فقط یه لحظه بزار جای زنش وتمام❤️

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن
معلم چی هست حالا ؟

عوضی همینش جذاب بود که خیلی باهوشه

معلم تیزهوشان ریاضی فیزیکه 

خدارشکر جلسات آخرمم بود بگم پولشو مامانم بزنه به شماره کارت زنش دیگه نمیرم

حالا موندم به مامانم چی بگم اگ بگه چرا نمیری

آفرین دخترخوب بهترین کارو کردی هیچ توجیهی نداره زن داشتنش اگه میخوادازاین گهابخوره حتی اگه زنشو دوست ...

دقیقا من بیشتر از خودم برای زنش نارحت شدم

نمیخوام پشتم بگن زندگیشیونو خراب کرد

دقیقا من بیشتر از خودم برای زنش نارحت شدمنمیخوام پشتم بگن زندگیشیونو خراب کرد

تولیاقتت این چیزا نیست بعدم سنی نداری انشالله یه کیس خیلی مناسب به تورت بخوره که قصدشم جدی باشه❤️🌹

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن
اسی لطفا جوابشو بدهکاملا عادی رفتار کن باهاش دعوا کن و اینا خلاصه موکول کن به فردا فردا برو خامش کن ...

وای راست میگی

عجب ایده ای

ولی از یه طرفمم نمیخوام خودمو تو حاشیه قرار بدم

اومدو زنشو راضی کرد آدم بده من میشم

وای راست میگیعجب ایده ایولی از یه طرفمم نمیخوام خودمو تو حاشیه قرار بدماومدو زنشو راضی کرد آدم بده م ...

ادم بده بشی عزیزم همین پیاما کافیه زنش بفهمه مقصر کیه 

بلکه نخواد بفهمه که داستانش فرق داره