2777
2789
عنوان

با یکی رفتم دو رابطه بعد دوماه فهمیدم زن داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1802 بازدید | 107 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر عموی بدبختم شهر دور دانشجو بود اونجا با یکی آشنا شده بود دوسال باهاش بودیعنی همه چی واسش می‌خری ...

وای تازه این بچه هم داشته

اگه این مردی که من باهاش بودم بچه هم داشته باشه چی؟؟💔

دقیقاحیف وقت و احساساتی که خرجش کردی و مهم تر از همه حیف اعتمادی که ازت دزدید

واقعا کار خدا بود این وقت شب برم گوشی مامانمو بردارم شماده کارتشو ببینم 

خدا میخواست نجاتم بده

وای اسی مرتیکه لجنو نگا پررو  

اینا شگردشونه میگن با زنمون خوب نیستیم طلاق عاطفی فلان خاک بر سرش مرتیکهههه احمق خوب شد زودتر فهمیدی سنت کمه ممکن بود گولت بزنه فشارم افتادددد اشغالللل

مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤
وای اسی مرتیکه لجنو نگا پررو اینا شگردشونه میگن با زنمون خوب نیستیم طلاق عاطفی فلان خاک بر سرش مرتی ...

بخدا تا با چشم خودم‌نمیدیدم باورم نمیشد صد نفر بهم‌میگفتن این یارو میخواد گولت بزنخ باورم نمیشد از بس خوب رفتار میکرد 

انقدر مهربون بود دوستمم شک کرده بود میگفت ین چرا با تو اینجوریه با بقیه مثل سگا پاچه میگیره!!!

آخه توف تو قبرت مرتیکه معلوم نیست این پاچه گیریشم الکی بوده واسه اینکه منو گول بزنه

بخدا تا با چشم خودم‌نمیدیدم باورم نمیشد صد نفر بهم‌میگفتن این یارو میخواد گولت بزنخ باورم نمیشد از ب ...

اکثر این معلمانی کلاسهای متفرقه اینطورین 

کار بلد بوده آنقدر که امتحان کرده مرتیکه بار اول و اخرشون نیست این آدما بدبخت شاگردای دیگش اسی صدقه بده ببین چه کار خیری کردی متوجه شدی.

مرگ تورا چو داد،گردون خبرم ،خبرت نیست که یکباره چه امد به سرم...🖤