2777
2789
عنوان

باردارم و همه میگن شکمت کوچیکه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 69 پست
انقدر کفتم همس خودم حس میکنم😭بخدا روانی شدم من اصن ادم ضعیفی نیستم رفتم شلوار بخرم دیدم یه خانمی چه ...

گریه چرا؟منکه میگفتن شکم نداری کیف میکردم😃 

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
خب دیگه طبیعیه اونایی که کمر باریکی داره شکمشون خییلی میزنه جلو .

نه من لگنم خوبه خیلی گنده نیست کوچیکم نیست

باربی ام نبودم اما میگم بیشتر تو دل و لگنمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گریه چرا؟منکه میگفتن شکم نداری کیف میکردم😃

اخه میدونی ادم حس عذاب وجدان میگیره

من مه همش گوشت پ اجیل و حیوبات میخورم تازه قرصامم میخورم

میگم چکار دیگه نمیکنم که باید بکنم🥲

دیدی توروخداپس چرا هی میگنمن عادت ندارم لباس جذب بپوشمبعد نشستن میگن اون شکم مال لباست بودنمیگن لباس ...

الان رفتم دیدم. والا ۶ ماهته شکمت از  شکن منم بزرگتره . انتظار داری چقدر باشه؟ خب پهلو داری  شکمت پهنه اگه کمرت باریک بود شکم خیلی میزد جلو

بچت دختره؟

معمولا پسرا گردو قلمبه میشن

اخه میدونی ادم حس عذاب وجدان میگیرهمن مه همش گوشت پ اجیل و حیوبات میخورم تازه قرصامم میخورممیگم چکار ...

وآ عزیزم ربطی نداره ماه آخر موقع وزن گرفتن بچست. تازه نذار بیشتر از ۳ کیلو هم بشه اگه بخوای طبیعی بیاریش زایمان بالای ۳ کیلو سخت میشه

وآ عزیزم ربطی نداره ماه آخر موقع وزن گرفتن بچست. تازه نذار بیشتر از ۳ کیلو هم بشه اگه بخوای طبیعی بی ...

حالا بیا و ثابت کن من که دیگه توجه نمیکنم چی میگن

همه مثه هم نمیشن اخه😔

از بس میشینن میگن 😭 طرف اومده از من خون بگیره گفت چند ماهته گفتم اول ۶ ام گفت چه شکمت کوچیکهخب میمی ...

منم برا بچه اولم شکمم تا آخرِ 6 ماهگی کوچیک بود،دیگه از 7 ماهگی معلوم شد

خیلیم افتخار میکردم ب این موضوع و بنظرم این یه امتیازه😇 پ شکمت گنده بود خپب بود!؟

رشد بچمم خوب بود و کاملا نرمال، وزن تولدشم 3/400 با اینکه یه هفته ده روز زودتر بدنیا اپمد بخاطر سزارین شدنم

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40