2777
2789
عنوان

باردارم و همه میگن شکمت کوچیکه😭

602 بازدید | 69 پست

روانی شدم از مسئول ازمایشگاه و نمونه بگیر تا دختر جاریم و فروشنده ها هرکی ببینه میگه کوچیکه 

تو تاپیکا قبلیم عکس شکمم هست

واقعا چه ازاریه به زن باردار میدن 😭😭😭

همش میگم تقصیر منه حتما بچم رشد نمیکنه

اما دکتر میگه کرده ولی قراره بهم تقویتی بده 

اعصابم بهم ریختن 😭😭😭😭😭😭

چرا گوش میدی مگه شکم بزرگ یا شکم کوچیک جرمه 

هر بدنی با بدن دیگه‌متفاوته 

قرار نیست شکم شما عین بقیه باشه 

چرا گوش میدی و خودتو اذیت میکنی

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

چه ربطی داره زن عموی من تا هشت ماهگی اصلا شکم نداشت مادربزرگم بهش تیکه مینداخت که حامله نیست دختردایی دارم یواشکی حامله شده بود تاهفت ماهگی هیچکس نفهمیدباردار

گاهی انسانم آرزوست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا گوش میدی مگه شکم بزرگ یا شکم کوچیک جرمه هر بدنی با بدن دیگه‌متفاوته قرار نیست شکم شما عین بقیه ب ...

از بس میشینن میگن 😭 طرف اومده از من خون بگیره گفت چند ماهته گفتم اول ۶ ام گفت چه شکمت کوچیکه

خب میمیرن دهنشونو ببندن 😭

از بس میشینن میگن 😭 طرف اومده از من خون بگیره گفت چند ماهته گفتم اول ۶ ام گفت چه شکمت کوچیکهخب میمی ...

بزار بگن 

هر کی گفت بگو ولی دکتر بهم گفته همه چیت خوبه بالاتر از دکتر ک نیستی شما 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.