2777
2789

با یه خانوم میان‌سال سلام کردم همینکه جوابمو داد حالم بد شد ازون روز که بهش فکر میکنم یا یادم میفته دلو روده م میخاد بیاد بالا هموش عوووووقققق میزنم 

خدایا چرا آخه به چه دلیلللل

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم اینا مشکل معده دارن. از خود دهنشون یا غذایی که خوردن نیست. من مادربزرگم مشکل گوارشی و معده گرفته الان اینجوره

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤
اینقدر بی رحم نباش عزیزمشاید یه مشکلی داشته

عزیزم به خودش که نگفتم واقعا وسط غذا خوردن وسط هر کاری یادم میفته عوق میزنم 

ازین بدتر اون خانم توی محیط کارمون برای پرسنل چایی میاره 

یه جورایی آبدارچیمونه 

عزیزم اینا مشکل معده دارن. از خود دهنشون یا غذایی که خوردن نیست. من مادربزرگم مشکل گوارشی و معده گرف ...

یعنی به حدی وحشتناک بود کل محیط بو گرفت 

عزیزم به خودش که نگفتم واقعا وسط غذا خوردن وسط هر کاری یادم میفته عوق میزنم ازین بدتر اون خانم توی م ...

امضات رو بگو

و تمومش کن این موضوع رو برای همیشه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
بنظرت دیگه انصراف بدم از خوردن چایی دستش؟

چه ربطی داره آخه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

وای

آره میدونم چی میگی

دو بار واسم پیش اومده،حتی همین الان با فک کردن بهش تهوع گرفتم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی