2777
2789
عنوان

تا حالا شده بوی وحشتناک دهن کسی به اوق کردنتون بندازه

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 28 پست
هزینه دندان پزشکی گرانه شاید نمی تونن برن

نه عزیزم مسواک باید بزنن که نمیزنن

بعد مسواک هرچقدم دندون خراب داشته باشی دهنت تا چند ساعت بو نمیده

من داشتم تجربشو کلی جرم رو دندون طرف بود واقعا میخواستم بمیرم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی به حدی وحشتناک بود کل محیط بو گرفت

مکان های عمومی ماسک بزن حتما هم بوی دهن و عرق اذیتت نمیکنه هم یوقت مریض نمیشی. یا نمیزنی هم توی کیفت ذاشته باش تا دیدی جایی بو میاد در بیار بزن. من همیشه اینکارو میکردم ولی نه جوری که طرف بفهمه بخاطر اونه

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤
بله زیاد پیش اومده. مطمئنم از خودمم آزار رسوندم. وقتی میخوا پریود بشم بوی دهنم میاد 😭ولی سعی میکنم ...

عزیزم وقتهای پریود سعی کن معده ت خالی نباشه گرمیجات بخور و روزی چندبار مسواک بزن 

منم دقیقا مثل شما میشم ولی وقتی زود زود گرمی میخورم و نمیزارم معدهم خالی شه خیلی خوبه 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
نه عزیزم مسواک باید بزنن که نمیزننبعد مسواک هرچقدم دندون خراب داشته باشی دهنت تا چند ساعت بو نمیدهمن ...

بعضیا ماهی یبارم مسواک نمی زنن .نخ دندونم تاثیر داره .حتی زبان شو زبانم باید شسته شه

مکان های عمومی ماسک بزن حتما هم بوی دهن و عرق اذیتت نمیکنه هم یوقت مریض نمیشی. یا نمیزنی هم توی کیفت ...

آخه ما همه باهم پول دادیم اون خانم در طول روز برامون چایی دم کنه توی محیط کاری ولی واقعا ازون روز به بعد دیگه نمیتونم چایشو بخورم 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد
من خودم روی زبونمو اینقدر مسواک میکشم عوقم میگیره

وقتی زبونتو میشوری با آب سرد بشور بعد با پشت مسواک بکش رو زبون لینجوری دیگه حالت تهوع نمیگیری 

من هر وقت با آب گرم مسواک میزنم اینجوری میشم 

نه عزیزم مسواک باید بزنن که نمیزننبعد مسواک هرچقدم دندون خراب داشته باشی دهنت تا چند ساعت بو نمیدهمن ...

دندون پوسیده رو هر چقدرم مسواک بزنی بلافاصله بعدش بو میده

سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝
عزیزم وقتهای پریود سعی کن معده ت خالی نباشه گرمیجات بخور و روزی چندبار مسواک بزن منم دقیقا مثل شما م ...

فکر نمی‌کنم ربطی به معده پر یا خالی داشته باشه تو اون تایم اصلا کل بدنم به هم میریزه 😭ولی خو باز آره باید خیلی مواظب باشم