2777
2789
عنوان

بابا و مامانم بهم میگن چت شده چرا حالت خوب نیست💔

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 26 پست
بستگیم داره اخه نیبینی یه وقتایی در میون میزاری بجای اینک بهتر شه بدتر میشهبه نظرم هیچ چیز اندازه ای ...

درسته ولی پدر مادر هرکسی نیست ک 

بستگی داره ک پرک میکنم یا نه 

ولی اگه مشکلت بزرگه با روانشناس درمیون بذار بهتر راهنماییت می‌کنه 

باور کن اتفاق های خوب زندگیت ک قراره برات اتفاق بیوفته

حالا خوبه باز از تو میپرسن😂اگه میدونی گفتنش کمکت میکنه یا حداقل سبک میشی بگو ولی اگه میدونی با گفتن ...

اگه سبک که میشم ولی مطمئنم خانوادم ضربه بدی میخورن حرفامو بشنون....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درسته ولی پدر مادر هرکسی نیست ک بستگی داره ک پرک میکنم یا نه ولی اگه مشکلت بزرگه با روانشناس درمیون ...

راونپزشک روانشناس حتی دعا نویس رفتم ولی هیچکدوم نتونسته تغییر ایجاد کنه

اگه سبک که میشم ولی مطمئنم خانوادم ضربه بدی میخورن حرفامو بشنون....

نگو پس نذار دیدگاهشون عوض بشه میتونی واسه سبک شدن با یه مشاور حرف بزنی

میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی

درسته ولی پدر مادر هرکسی نیست ک بستگی داره ک پرک میکنم یا نه ولی اگه مشکلت بزرگه با روانشناس درمیون ...

روانشناسم سادگیا نیس من مشااور خیلییی خوب داشتم وااقعااا درکم میکرو بهتررین بود

ولی جلسه ای ۴۵ دقیقه ایش ۴۰۰ تومنه و من هفته ای ۸۰۰ تومن فقط باید پول مشاور بدم!

با هرکیم درمیون بزاری اولش شروع میکنه قضاوت کردن..نمی ارزه همون تنهایی حلش کنید

بهترین روانشناسای شهرو رفتم

منم تو سن ۱۴ سالگی همون بهترین روانشناس شهرمون برام قرص عصاب تجویز کردن

ی دختر ۱۳/۱۴ساله قرص عصاب میخوره ب کنار..کل روز خوابم میبرد دوره ایم بود تازه کرونا اونده بود و مدارس آنلاین بود..من که خواب میموندم مامانم کلیی غر میزد که مامانبزرگ فلانی با ۷۰ سال سن داره این دارو رو میخووره تو چرا باید تو این سن بخوری بد ک کلی گریم میگرفت میگفتم اصلا دیگ نمیخورمش یهوو جیغ میزد میگفت میخوای تشنج کنی بمونی رو دستم

هنوزم یادم میوفته مو ب تنم سیخ میش😂💔

روانشناسم سادگیا نیس من مشااور خیلییی خوب داشتم وااقعااا درکم میکرو بهتررین بودولی جلسه ای ۴۵ دقیقه ...

تنها کسی ک می‌تونه حالمونو خوب کنه روانشناسه ک اونم پول میخواد 

خودت حال خودتو خوب کن گور پدر حال بد