2777
2789
من ۳ساله پشت کنکورم نشستم که بخونم واسه تئاتر و حتما رشته های نمایش واینارو بیارم یعنی پافشاری میکرد ...

اگه من بودم رشته ای که کاربردی برام نداره رو نمیخوندم ...

وقتی هدفت بزرگه براش تلاش کن ...به نظرم هر رشته ای که مرتبط به هنر بخونی خیلی با ارزش تره و کمک کننده تر هست و تو جو قرار میگیری تا رشته های مربوط به زبان ...

کلا برای بودن تو اون رشته وارد محیطای هنری باشه کمک کننده تره ،هر رشته ای تو تهرانم که مرتبط با هنره دیگه عالیه برات...

🤍🩶🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین عزیزم این رسته به نظر خیلی سخته و تمام وقتت را کلاسهای دانشگاه و خوندن واحدها میگیره

مگه میتونی سرکار هم بری با این همه درس و دانشگاه؟

زبان اردو واقعا سخته چون هیچی ازش نمیدونی

خب خاطراینکه نمیدونم بمونم بخونم یا برم دیگه ...

دیگه چه رشته های احتمالی قبولی داری؟ چون رشته برات مهم نیس فقط میحای تهران باشی. نمیتونی دانشگاه آزاد یا غیرانتفاعی رشته بهتر تو تهران بری ؟ هزینش زیاد نیستا

من ۳ساله پشت کنکورم نشستم که بخونم واسه تئاتر و حتما رشته های نمایش واینارو بیارم یعنی پافشاری میکرد ...

هر کس توی زندگی تصمیمات خودش رو میگیره و راهش رو میره و اصلا هم نصحیت فایده ای ندارد کاری که میدونید درسته و علاقت اون هست رو با تلاش بسیار بسیار زیاد انجام بده و مسیرت رو بساز و از کسی هم سوال نکن 

عزیزم تاپیکت رو خوندم

منم‌ دودل شدم🤣

دانشگاه تهران خیلی خفنه و میری تهران

ولی رشته ای که میخوای بری رو دوست نداشتم

درسته الان میگی رشته مهم نیست

ولیی مهمه‌جانم تو قراره چهااار سال درگیر اون رشته باشی و سختی بکشی براش. حداقل سختی جای درستی خرج شه

من‌جات بودم‌ برای بار آخر کنکور می دادم و‌واقعاا میخوندم

بعد‌ هم خوب انتخاب رشته میکردم.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

یکمم رویایی فکر میکنی

قراره بری دانشگاهی که رشتش خب اسون نیست قراره کلا زبان جدید یاد بگیری پس شب امتحانی هم‌نمیشه 

دانشگاه دولتی هفته ای چندبار کلاس داری ،محدودیت غیبت داری

از  طرفی میگی میخوام کار کنم پول دربیارم

از طرفی هم میگی برم کلاس اینا

جانم اینارو چجوری میخوای هندل کنی؟

بازم در مورد رشته تحقیق کن ببین زبان هندی چیه 

ولی به این فکر کن ۴ سال عمرته

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱