2777
2789
عنوان

بیدارین🥲

247 بازدید | 37 پست

نظرتون راجب مدرسه غیر دولتی چیه 

من ریاضی هفتم و هشتم ۸ و ۱۰ شدم اگر نهم امتحان بدم فوقش شهریور قبول شم رتبه میارم بنظرتون ؟

مدرسه غیر انتفاعی قبولم میکنن اگه نیارم ؟

یا مثلا رتبه الف و ب نیاورم د بشم

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

برای رشته تجربی میگم هر طور فکر میکنم فقط به همین رشته عشق و علاقه دارم هر کار کنم نمتونم این حسو یه انسانی داشته باشم یا چیزای دیگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خاهشا منم سولم راجب دانشگاه تهرانه یکی بیاددد تاپیک منم کمککک کنه چرا هیچکس نمیاددد😭😭😭😭😭😭

حالا تو مال منو جواب بدههههه🤧

حتی اگر رشته ی مورد نظرتو نیاری وقتی بری مدرسه غیردولتی میتونی رشته ی مورد علاقتو بردارییه جورایی مث ...

فکر نکنم قبول کننا 😂

باید جایی بی درو پیکری باشه

فکر نکنم قبول کننا 😂باید جایی بی درو پیکری باشه

نه اتفاقا اشتباه نکن جاهای بی در و پیکر قبول نمیکنن چنین چیزاییو.

من خودم شاهد این بودم که رفیقم نیاورد تجربیو ولی رفت غیردولتی ثبت نام کرد و رشتشم تجربیه 

نه اتفاقا اشتباه نکن جاهای بی در و پیکر قبول نمیکنن چنین چیزاییو.من خودم شاهد این بودم که رفیقم نیاو ...

موفقم شد؟

ما تو بندرعباسیم چه میدونم والا یکی میگه میشه یکی میگه نمیشه من همه چیزمو میدم فقط بتونم تجربی برم من کلی بغض کردم واسش تا الان

نه اتفاقا اشتباه نکن جاهای بی در و پیکر قبول نمیکنن چنین چیزاییو.من خودم شاهد این بودم که رفیقم نیاو ...

نفهمیدی چقدر پول داده؟😂

بیرونمون نکننن حالا من فوقش شهریورماه امتحان میدم بازم اگر رتبه نیاوردم میگم

موفقم شد؟ما تو بندرعباسیم چه میدونم والا یکی میگه میشه یکی میگه نمیشه من همه چیزمو میدم فقط بتونم تج ...

ما تهرانیم

اینجارو که مطمئنم میشه

ولی درکل شهر تا شهر فرقی نداره که

اونجا ام میشه!

موفق شدن یا نشدنشو نمیدونم راستش خبری ندارم

ولی بنظرت کسی که حقش یه رشته ای نیست و براش تلاش نکرده و فقط میخرتش ، توش میتونه موفق بشه؟ 

نفهمیدی چقدر پول داده؟😂بیرونمون نکننن حالا من فوقش شهریورماه امتحان میدم بازم اگر رتبه نیاوردم میگم

همون شهریه ی غیردولتی دیگه فقط.

شاید یکی دوتومن ام زیرمیزی برای رشته 

نمیدونم والا

ما تهرانیماینجارو که مطمئنم میشهولی درکل شهر تا شهر فرقی نداره کهاونجا ام میشه!موفق شدن یا نشدنشو نم ...

چرا نشه اگر واقعا تلاش کنه ولی دیر باشه 

مثل من الان نهمم میخوام تلاش کنم ولی ممکنه نشه 

و واقعا میخوام

چرا نشه اگر واقعا تلاش کنه ولی دیر باشه مثل من الان نهمم میخوام تلاش کنم ولی ممکنه نشه و واقعا میخوا ...

چی بگم!

باید یه فرقی باشه بین کسی که بیشتر تلاش کرده و اونی که تلاشش کمتر بوده یا دیر شروع کرده

چی بگم!باید یه فرقی باشه بین کسی که بیشتر تلاش کرده و اونی که تلاشش کمتر بوده یا دیر شروع کرده

😂منم باید گوشیم بفروشم خواهر 

تا شهریه اولش چور شه