2777
2789

عزیزم من اول بودن ولی وقتی دیدن برای هدف هام خیلی جدی هستم دیگه کمکم کردن

مثلا اولین بار که رفتم دانشگاه به مامانم جدا جدا میگفتم که مثلا برای کتاب خوابگاه خرجی هر کدوم چقدر لازم دارم و مامانم وقتی بابا حقوق می‌گرفت کنار می‌ذاشت با اینکه نسبت به بقیه بچه ها پول تو جیبی من خیلی کم بود ولی بازم خداروشکر گذروندم

مثلا اون موقع اصلا غذای بیرون نمیکرفتم یا نمیتونستم برم خونمون بخاطر کرایه اتوبوس و خوابگاه میموندم و....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی عقبیم از دنیا

گاهی اوقات خیلی دلم به حال خودم میسوزه میدونی آخه دلم میخاست خانوادم نداشتن که بگم ندارن خرجم کنن ولی وقتی که داشته باشن و زورشون بیاد واقعا فشار داره:)

مشکل اینه اخلاقم ندارن مدام جنگ و دعواست خسته شدم دلم میخاد فرار کنم نمی‌دونم به کی پناه ببرم

هیچ وقت خانوادتون نکوبید به اینکه چرا مارو به دنیا آوردن یا اینکه کاری نکردن پیش خودتون بشینید ببینید شنا براشون لچه خوبی بودید یا الان همه لچه ها طلبکار پدر و مادر هستند اما خودشون نمیگن این پدر یا مادر چقدر له گردن ما حق دارن

گاهی اوقات خیلی دلم به حال خودم میسوزه میدونی آخه دلم میخاست خانوادم نداشتن که بگم ندارن خرجم کنن ول ...

منم دقیقا مشابه شما دلم میخواست خودم تنها بودم بدرد نمیخوره اینجوری

خانواده من خدایی هیچی برام کم نزاشتن(پیش خودشون همچین فکری دارن)

ولی واقعا همین که تو نیازای مادیش رو برطرف کنی نیست

من انقدر خانوادم افکار بسته ای دارن که همیشه حس کردم تو زندونم و تنها آززوم فرلر کردن از این خونه و این شهره 😂

هیچ وقت خانوادتون نکوبید به اینکه چرا مارو به دنیا آوردن یا اینکه کاری نکردن پیش خودتون بشینید ببینی ...

تا دلت بخاد بچه خوبی بودم دلیل بر این نمیشه چون بزرگ ترن یا مادر پدرمونم سکوت کنیم هر زمان مامانم اشک می‌ریخت پا به پاش ریختم گریه کردم ولی انقد بی انصاف و بی تفاوت بود نسبت بهم با اینکه میدید دارم نابود میشم تو اتاقم آروم گریه میکنم هیچ وقت نیومد دست بکشه رو سرم بگه دخترم خوبی؟؟؟:)

هیچ وقت خانوادتون نکوبید به اینکه چرا مارو به دنیا آوردن یا اینکه کاری نکردن پیش خودتون بشینید ببینی ...

خانواده قبل از اینکه بچه بیاره باید بدونه مسولیتی داره در قبالشون  نه این که رهاش کنه مخصوصا تو کودکی که ریشه تمام حرکات اعتماد بنفس  درون کودکی هست