2777
2789

پسرم دو سالشه دیوونم کرده

چن وقته اینو یادگرفته اول تو ماشینش سرپا وایمیستاد بعد ازش میرفت بالای میز ناهار خوری کلیدای برقو خاموش روشن میکرد و ایفون میزد، ماشینش برداشتیم کلا…. صندلیارم برداشتیم از دور میز حتی…. میکشه الان صندلیارو باز میاره اینور اونور میره بالا میز به درک…..

تلوزیونم مثلا یکم بالا زدیم رو دیوار دستش نرسه، الان صندلی یا وسیله میذاره زیر پاش اونم چند بار نزدیک بود بندازه رو خودش اینم باز ب درک….

ولی گاز دیگه شوخی بردار نیییست الان گیر داده به گاز…. کتری ابجوش هست غذا در حال پخته خیلییییی خطرناکه هرچی میگم نکن دعواش میکنم یا حواسشو پرت میکنم فایده نداره… خودشم میفهمه میگه جیزه اما خیلی شیطون و لجبازه باز میره سراغش….. توروخدا اگر راه حلی بلدین بگین من چکار کنم مردم از دست این بچه کلا تو اضطرابم از صب ک چشاشو باز میکنه تااااا شب😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مدت چشمت روش باشه تا از سرش بیفته

چاره ای نیست

پسرها کنجکاو و خرابکارن،پسر من هم همینجوریه

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

نمیتونی ورودی اشپزخونه رو یه در ام دی اف بزنی؟ 

دیگه باید این دوره بگذره ولی خب مشخصه بچه باهوشیه که تونسته توی ذهنش راه حل واسه اینکه دستش به چیزی که میخواد برسه پیدا کنه

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

مثلا یه کوچولو بترسونش دستشو بگیر سمت قابلمه حس کنه گرمارو بگو ببین چقدر خطرناک جیزه میسوزیل باید بترسه نره اون سمت یا چایی میریزی بده به ایتکان دست بزنه همونجا بگو از کتری ریختم نشونش بده کتریو بگو بریزه روت میسوزی

نوشته هاتو حس کردم خودم نوشتم🥲😅

پسر منم 23ماهشه و دقیییقاااا همین کارارو میکنه و کاری جز مراقبت زیااااد نمیشه کرد باید4چشمی بپایی فقط

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
نمیتونی ورودی اشپزخونه رو یه در ام دی اف بزنی؟ دیگه باید این دوره بگذره ولی خب مشخصه بچه باهوشیه که ...

والا بچه ها وقتی چیزی بخوان میشن مثل مرد عنکبوتی

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

عزیزم فکر کنم جز اینکه مواظبش باشی چاره ای نیست دختر من الان چهار سال و نیمه اینم همینطور بود حتی تا الانم ادامه داره .چندین بار هم سوخته یبار آب‌جوش روی گاز بود ریخت روی کمرش اما بازم چاره نمیشه میره انجام میده 

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

ببین کلا طبیعیه دیگه تا عاقل بشه تا یکسال دیگه باید همش مراقبش باشی و همه چیز خطرناکو دور کنی انگشتشو اشاره کن به قابلمه روی گاز بزار گرماشو بفهمه دبگه نمیره سراغش. ببین کتری خیلی خطرناکه من از این شعله پخش کن پایه دارا گرفته بودم میزاشتم رو شعله تهی گاز که دستش نمیرسه بعد روی اون کتزی میزاشتم. تلویزیون به دیوار تمام شیشه های عسلی مبلامو جمع کرده بودم تمام بوفه هامو چسب زده بودم روی مبلامو پر از رخت خواب کرده بودم که نتونه بره روش بپره اصن یک وضعی قشنگ خونمون مسجد بود خودمم دائم دنبالش ولی تموم میشه

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا
هر چی وسیله هست که امکان داره بزاره زیر پاش جمع کن شعله های عقبی گاز رو روشن کن دستش رو بزن به کتری ...

پسر من از تو کابینت قابلمه درمیاره برعکس میزاره میره بالاش دس میزنه به گاز میگه دااااغ وااای بعد میره تقریبا روزی 37بار تکرارش میگنه🥲

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
نمیتونی ورودی اشپزخونه رو یه در ام دی اف بزنی؟ دیگه باید این دوره بگذره ولی خب مشخصه بچه باهوشیه که ...

اصلا جوابگو نیست عزیزم من شنیده بودم قدیم میگفتن فلان بچه از دیوار راست میره بالا…

الان ولی ب چشم دارم میبینم تا ارتفاع سه برابر قد خودش نقشه میکشه چیز میز میچینه ک بره بالا