2777
2789

یکشنبه یه کاری دارم.چند ساله درگیرشم. اگه این دفه نشه خیلی داغون میشم .بیشتر افسرده میشم ،ناامیتر تر از قبل میشم،و واقعا حتی اگه بخوامم دیگه نمیتونم جبرانش کنم

خودم هر چه دعا میکنم تاثیر نداره.

فک کنم دعاهای گروهی اینجا زود براورده شه.

خواهش میکنم ازتون تروخدا بیاید برام دعا کنید .درسته نمیشنلسینم ولی لطفا از ته دلتون دعااا کنید💔 هر چقدر که از دستتون بر میاد. هر چه بیشتر بهتر.

چون خدا هیچ وقت صدای منو نمیشنوه😪

من همیشه توی چنین تاپیکایی میرفتمو ایت الکرسی میخوندم براشون.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای نتایج درخشان (فلان کارم) روز یکشنبه سپاسگزارم...

خدایا شکرت...

انشاالله یکشنبه بهترین اتفاق براتون رقم می خوره

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
خوندم التماس دعا دارم چ وقت از خدا نامید مشو همه چی دستت خداست

خیلی حالم بده . همیشه تلاش میکنم همه چیو درست کنم سعی هم میکنم حالممو بهتر کنم همیشه از خدا کمک میخوام ولی انگار خدا سرش به بندهای دیگش گرمه

برای نتایج درخشان (فلان کارم) روز یکشنبه سپاسگزارم...خدایا شکرت...انشاالله یکشنبه بهترین اتفاق براتو ...

ممنون

ایشالا که همین بشه

ایدی کسایی که گفتن دعا میکنن (چه لای کردن چه اونایی که پست گزاشتن) رو دارم.انشالا اگه اوکی شد کارم به نیت همتون در حد توانم نذری میدم

حتما اینکارو میکنم 

چون خیلی نیاز دارم

ممنونایشالا که همین بشهایدی کسایی که گفتن دعا میکنن (چه لای کردن چه اونایی که پست گزاشتن) رو دارم.ان ...

انشاالله عزیزم.

از قانون جذب و شکرگزاری استفاده کنید

کتاب شکرگزاری راندا برن رو بخونید حتما

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

+

+آیه الکرسی

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
انشالله که موفق باشی خداوکیلی تو تاپیک اخر منم نظر بدین خیلی نیاز دارم

چشم دیدمش  خیلی طولانی بود و برای دادن نظر برای چنین موصوعی به نطرم باید با دقت بخونم و بعد نطرمو بگم.

حتما خیلی زود توی تاپیکتون پست میزارم