2777
2789
عنوان

یه کار عجیب کردم و شرمم میشه

536 بازدید | 43 پست

حدود پنج ماه پیش تو هواپیما یه آقایی کنارم نشسته بود، تا خود تهران گرفتمش به حرف. شماره شو داد ک برای یه موضوعی اگر لازمم شد بهشون پیام بدم و راهنمایی بگیرم (که منم لازمم نشد و پیام ندادم)... بعدم چمدون مو برام گرفت از اون قسمت بار (همونجایی که چمدون ها توی ریل میاد بیرون)... الان فکر کردم با خودم شاید پسر خوبی بوده باشه و خودش یه کیس ازدواج  باشه... بهش تو تلگرام پیام دادم و  سال نو میلادی رو تبریک گفتم و ازشون برا چمدونم تشکر کردم... بنظرتون حیلی تابلو عه؟ هنوز سین نکرده پیامم رو... پاک کنم یا بزارم باشه؟ آخه موقع سند کردن پیام صبر اومد (عطسه کردم) و ب دلم بد اومده یکم....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بذار بمونه ته تهش دوکلوم حرف میزنید دیگه..

منم میگم تشکر کردم چیز بدی نگفتم... ولی میترسم بعدا به جاهای بد ختم شه چون بشدت دلم شوهر میخواد شاید پسر خوبی نباشه

پنج ماه پیش چمدون آورده برات الان باز تشکر کردی؟ همون تبریک سال نو کافی بود

اخه از پنج ماه پیش تا الان بهش پیام نداده بودم...

شماره منم آقا نداشت 

شماره رو من داشنم فقط

منم میگم تشکر کردم چیز بدی نگفتم... ولی میترسم بعدا به جاهای بد ختم شه چون بشدت دلم شوهر میخواد شاید ...

خب اروم اروم پیش برو...چه عجله ای داری

حرف بزنید...همو‌ ببینید...همو بشناسید...تهش اگه نشد تجربه میشه دیگه

منم میگم تشکر کردم چیز بدی نگفتم... ولی میترسم بعدا به جاهای بد ختم شه چون بشدت دلم شوهر میخواد شاید ...

عزیزم با هرکسم بخوای ازدواج کنی باید ی دوره واسه اشنایی بگذرونی

همین اول ک نمیشینن سر سفره عقد

این اقام اگه مجرد باشه خب اشنا میشید میشناسیش بالاخره 

اخه از پنج ماه پیش تا الان بهش پیام نداده بودم...شماره منم آقا نداشت شماره رو من داشنم فقط

تبریک سال نو کافی بود به نظرم 

مواظب باش متاهل نباشه ی وقت

جهت اطلاعتون بگم بعضی وقتا خواهرم از کاربری من استفاده میکنه👭