2777
2789
عنوان

دانشجو مامایی ام

51 بازدید | 6 پست

امسال بعد از اینکه نتایج اومد مامایی آزاد آوردم ولی قبل انتخاب رشته من کلی با بابام کلنجار رفتم که من از مامایی متنفرم نمیخوام بزنم بابام میگفت نه الا بلا باید بزنی و حرف خودش شد همونو آوردم با تنفر رفتم دانشگاه )تحمل خوابگاه و شرایط سختش بماند) با اینکه یک ترم گذشته ولی هروز دانشگاه برام عذابه تنفرم داره بیشتر میشه هی میگه بخون علاقه مند میشی بخون رشته قشنگیه بخون تا انسان و زایمان هست ماما هم هست بخون کار هست برات  هرچی به بابام میگم بابا بخدا برای مامایی شغل نیست هی میگم هم اتاقیامو میبینم حتی تو طرحن براشون زایمان نیست شهر بزرگم ک نیسیتیم بگیم وای کلی کلینیک خصوصی و ...  پاشو کرده ی کفش نه باید بخونی داریم هزینه میکنیم هیچکس درکم نمیکنه میگه چرا رفتی هرکی میگم اجبار بابام بود هیچکس هیچ درکی ازش نداره میخوام انصراف بدم واقعا نمیکشم تحمل این همه حرف شنیدن آینده نامعلوم شرایط فوق افتضاح خوابگاه و تحمل ندارم این همه خرج و هزینه میگه نمیخوای بشین همزمان با دانشگاه بخون کنکور بده ... شهریه هامونم گرون شده هزینه انصرافم ندارم چی کنم😭(توشرایط خیلی سخت دارن شهریه میدن )‌😭💔 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مامایی رشته خیلی خوبیه،  الان پزشکی میخواسای بخونی پاره بودی از فشار درس و کار 

همینو بخون و دیدتو عوض کن،  کار هم هست درستو تموم کن میبینی ک کار هست،  شرایط خوابگاه سخته دیگه توقع بهشت داری؟  اگه میتونی در کنارش برو سر کار تا یکی دپ تذم شهریه تو بدی خودت،  کمک خرج باشی

اسی اتفاقا کار هست نگران کار نباش من خودم تو درمانگاه کار میکنم ماما هم صب داریم هم عصر نمیگم حقوقشون زیاد نیست بترکونه ماهی 20/30تومن ولی خب هم پرستیژش خوبه هم درامد معقولی داره فقط چند سال اول درامد نداره کم کم بیمارات جمع میشن تازه کار لیزرم میتونی کلینیکت بیاری یا زیبایی ژل و بوتاکس و ایناهم میتونی دوره بببینی انجام بدی 

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷