2777
2789

من از شوهرم دورم،سر شب حسم گفت که شوهرم خونه نیست رفته ولگردی بعد کلی زنگ فهمیدم با دوستش بیرونه .

بعد ساعت دو شب تازه رسید خونه زنگ زدم پیام دادم کلی فحشش دادم گفتم مگه روز رو ازت گرفتن تا دوشب رفتی ولگردی .😭😭😭

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک

هر روز نه

گاهی وقتها اشکالی نداره

هرچند که هیچ وقت با دوستاش بیرون نمیره

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی جدا زندگی میکنین دیگه چه فرقی داره؟ اگه کارشو میکنه پولشو در میاره از من میشنوی به هیچ قیمتی حا ...

اومدم خونه بابام سر بزنم جدا زندگی نمیکنیم

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک
خب چون نمیره حساس نیستی شوهر من خیلی رفیق بازه ولش کنم هرروز چهارصبح مست میاد خونه

وای نه😔

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
عه چرااصن دوستی نداره؟

دوست زیاد داره

ولی بیشتر دوست داره با من باشه