2777
2789
عشق میکردی با حرکتاششش خیلی سریالش طولانی بود بعد آخرشم خیلی چرت تموم شد اونجوری نبود ک توقع داشتم

نه یه ذره خوابم ترسناک بود انگاری از اعماق ذهنم کشیده بودن بیرون ، بعد بیدار شدن یاد سریالش افتادم انگار چندین سال می‌گذشت دلم تنگ شد برا اون دوران که با استرس از ماهواره هر قسمتاش رو نگاه میکردیم ، میترسیدم که خانواده ام بفهمن 😂انگار چیکار میکردم 

بعد آره منم آخراشو دوس نداشتم ، از وقتی الینا رفت اصلا مزه فیلم رفت منم زیاد نتونستم فصلای آخرش رو دنبالم کنم ، ولی با فصلای اولش زندگی کردما 😍انقد دوسش داشتم

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خیلی حس ویبره ی بدی رو دندونا میدهمن خودمم بعد از ارتودنسی برام دکترم انجام داد داشتم دیوونه میش ...

این حالت ویبره تو پر کردن دندون هم هست ، برا من یکیشو اینطوری کرد یه حالت ویبره داشت حس‌میکردم مغزم تکون میخوره خیلی بد بود 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
نه یه ذره خوابم ترسناک بود انگاری از اعماق ذهنم کشیده بودن بیرون ، بعد بیدار شدن یاد سریالش افتادم ا ...

ارههههه فصل های اولش عالی بود من دانلود کردم دیدم 😂

(:A__•~•__M:)

ژنتیک رو نمیتونی عوض کنی ولی برای داشتن دندونای سالم که رنگشون یکدست باشه و لک سفید نداشته باشه توصیه من اینه همون یکی دو ساعت اول که بیدار میشی هنوز چای و هیچی بجز آب نخوردی اول با پنبه کامل جرم دندونانو پاک کن بعد با خمیر دندون مسواک بزن. گاهی هم نخ دندون. سلامت دندونت چند برابر مسواک معمولی زدن تضمین میشه