یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دو نوع بلیچینگ داریم یه افیس بلیچینگ که توی مطب دندونپزشک انجام میشه بعدش دندونات چند درجه سفید میشه برای کسی خوبه که میخواد مثلا زود نتیجه بگیره عروسیشه یا همچین چیزی یه نوع هست هوم بلیچ که دکتر از دندونات غالب میگیره میفرسته لابراتوار واست غالب میسازن و یه کیت بلیچ میخری چند تا سرنگ توشه که توشون مواد بلیچینگ هست شب قبل خواب میزنی توی غالب میزاری توی دهنت میخوابی صبح میشوری چند روز اینکارو بکنی سفید میشه ماندگاریشم بیشتره هر موقع هم حس کنی برگشته خودت میتونی بزاری
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ 🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
نه من انجام دادم اصلا در حد جیغ نیست یه کوچولو احساس میکنی ک سابیده میشه واسه من اصلا اذیت کننده نبو ...
خوش بحالت من دندونم به عصب رسیده بود کلا هیچی نمونده بود ازش میخواست بکشه ولی آنقدر گریه کردم چون سنم پایین بود راضی شد جراحی کنه یجوری دیگه برام ی دندون درست کرد خیلی آدم با انصافی بود یعنی هرکس میدید چقد خون میومد از دهنم اشکش در آمده بود شاید برا حراجی خیلی درد کشیدم حس کردم اونم درد داره ولی بی حسی داشت ها بازم درد داشتم