2777
2789
عنوان

خانواده همسرم برام هیچی نیاوردن خیلی ناراحتم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 59 پست
عزیز من این چه طرز تفکر و حرف زدنه؟؟ملت عروسی میکنن قید طلا رو میزنن ک ب همسرشون فشار نیاد بعد شما ی ...

عزیزم پسر داریم تا پسر

من وقتی میبینم تواناییش رو دارن

خانوادش به کنار خود شوهرم اینهمه بیرون رفتیم یبار نشده یه تیشرت برام بخره واقعا ادم تا تو این موقعیتا قرار نگیره نمیتونه این حسو درک کنه که تازه عروسی همه چشمشون به وسایلاته ولی دریغ از یدونه جوراب

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم پسر داریم تا پسرمن وقتی میبینم تواناییش رو دارنخانوادش به کنار خود شوهرم اینهمه بیرون رفتیم یب ...

خب اینجور ک شما میگی طرف خسیسه آره؟

ما همیشه یه چندثانیه دیر رسیدیم    گشنه ولی یجور دیدیمون که انگار سیرِ سیریم    
خب اینجور ک شما میگی طرف خسیسه آره؟

اینجور که معلومه اره

خیلی دارم اذیت میشم تازه دارم میفهمم

شایدم واقعا نداره نمیدونم اخه همسرم یه اخلاقی داره یه هزاری از خانوادش نمیگیره دلش میخواد رو پای خودش وایسه

ولی خب مگه میشه من با اینکه شاغل نیستم هرسری با یچیزی سوپرایزش میکنم

اینجور که معلومه ارهخیلی دارم اذیت میشم تازه دارم میفهممشایدم واقعا نداره نمیدونم اخه همسرم یه اخلاق ...

اخه عزیزم تو هنوز نمیتونی تشخیص بدی داره یا نداره

یجا میگی تواناییش رو داره و نمیخره

یجا میگی شایدم واقعا نداره

تو الان باید تو جایگاهی باشی ک تشخیص بدی داره یا نداره وارد مسائل مالیش شو ببین چجوریه داستانش بحث یه عمر زندگیه

اخه عزیزم تو هنوز نمیتونی تشخیص بدی داره یا ندارهیجا میگی تواناییش رو داره و نمیخرهیجا میگی شایدم وا ...

خانوادش رو میگم تواناییش رو دارن بشدن وضعشون خوبه دختراشون روزانه میلیونی خرجشونه

ولی همسر من مثل اونا نمیپوشه مثل اونا نمیگرده میگه خودم باید خرج خودمو بدم حقوقشم دقیق بهم نمیگه هرسری یچی میگه

ولی هرچقد باشه توانایی خرید یه دست لباسو یبارم که شده باید داشته باشه

خانوادش رو میگم تواناییش رو دارن بشدن وضعشون خوبه دختراشون روزانه میلیونی خرجشونهولی همسر من مثل اون ...

بنظرم بهش بگو.بدون دعوا کردن.شاید وااااقعا نمیدونه...

با درستی بهش بگو ببین چیمیگه

بنظرم بهش بگو.بدون دعوا کردن.شاید وااااقعا نمیدونه...با درستی بهش بگو ببین چیمیگه

خیلی به زبون اومدم

همش میگه چند روز دیگه پول دستم بیاد بعد

الان دوماهه همینو میگه

خیلی به زبون اومدمهمش میگه چند روز دیگه پول دستم بیاد بعدالان دوماهه همینو میگه

والا من باشم ببینم از عمد داره این رفتارو میکنه نمیتونم بسازم اصن چی بگم ...

والا من باشم ببینم از عمد داره این رفتارو میکنه نمیتونم بسازم اصن چی بگم ...

خیلیم تکرار کنم فکر میکنن من ندارم یا بابام برام نمیخره

ولی خودش باید عقلش برسه

من فعلا سکوت میکنم ولی ببینم سر خرید عروسیم همینجوری میکنن دیگه صدام. واقعا درمیاد

خیلیم تکرار کنم فکر میکنن من ندارم یا بابام برام نمیخرهولی خودش باید عقلش برسهمن فعلا سکوت میکنم ولی ...

من جای تو باشم تکلیفمؤ تا قبل عروسی مشخص میکنم زندگیت ب این حساسی میخای تا عروسی بکشونی برا امتحان اون شخص؟؟ بابا زودتر تکلیفتو مشخص کن تا کار ب عروسیو اینا نکشیده اونموقه برا اینکارا دیگه دیره

بعدشم من باشم محکم و قوی صحبت میکنم میگم درسته تاالان خانوادم برام هیچی کم نذاشتن ولی ادم توقع داره نامزدشم براش لباس بخره خرید کنه 

من خیلی حساسم مورد اینجوری باشه زودتر تعیین تکلیف میکنم نه اینکه بذارم تا عروسی پیش بره بعد .

ما رسم داریم غیر طلا خریدم میکنیمبعد خودش چند بار حرفشو زد اخر به خواهر شوهرم جلو من میگه لباساشو بد ...

چیزی که عوض داره گله نداره شما هم رسم هاتون کامل براشون اجرا نکنید.  شما هم متقابلا براشون لباس و این چیزها نخرید 

درسته که توقعم ن باید بیاریم پایین ولی در عوض خدماتی هم که قرار بد بهشون بدید بیارید پایین 

طلبکار نیستیم ولی بدهی هم بهشون نداریم ! 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!